Κόσμος

Νάνσι Πελόζι: Συνέλαβαν τον σύζυγό της – Οδηγούσε μεθυσμένος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην Κομητεία Νάπα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, καθώς οδηγούσε μεθυσμένος.

Σημειώνεται πως 82χρονος σύζυγος της πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι κατηγορήθηκε για δύο πλημμελήματα νωρίς την Κυριακή το πρωί, ενώ το σχετικό πρόστιμο ορίστηκε στα 5.000 δολάρια (4.651 ευρώ), σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας στη Νάπα των ΗΠΑ.

Ένας εκπρόσωπος από την Τροχαία Εθνικών Δρόμων στην Καλιφόρνια δεν σχολίασε άμεσα, δηλώνοντας ότι περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν αργότερα.

Η νομοθεσία στην Καλιφόρνια απαγορεύει στους οδηγούς να οδηγούν ένα όχημα αν το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα τους είναι μεγαλύτερο από 0,08 γραμμάρια ανά ένα δέκατο του λίτρου αίματος.

Η Νάνσι Πελόζι βρίσκονταν στο Ρόουντ Άιλαντ χθες για να εκφωνήσει ομιλία σε τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Μπράουν.

Ο εκπρόσωπός της Ντρού Χαμίλ δήλωσε: “Η πρόεδρος δεν θα σχολιάσει γι’ αυτό το ιδιωτικό ζήτημα, το οποίο συνέβη ενώ η ίδια βρίσκονταν στην Ανατολική Ακτή.

Η Νάνσι και ο Πολ Πελόζι είναι παντρεμένοι από το 1963.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι στην Αλβανία έπειτα από άγρια επίθεση - 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Ο 21χρονος κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε beach bar φέρεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους που είχαν πιαστεί στα χέρια, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανατηφόρα χτυπήματα
Αλβανία: Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι έπειτα από άγρια επίθεση – 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Νιαζί Κιζίλγιουρεκ: «Ντράπηκα που είμαι Τουρκοκύπριος» λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για τις δολοφονίες Ισαάκ – Σολωμού
«Μετά την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο Ντενκτάς φιλοξένησε στο προεδρικό του μέγαρο όσους είχαν κουραστεί από το ''κυνήγι'' και τους πρόσφερε λεμονάδα για να δροσιστούν» θυμάται ο Κιζίλγιουρεκ
Ο Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής, Niyazi Kızılyürek