Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ναντίν Μενέντεζ: Οι σχέσεις της με ισχυρούς επιχειρηματίες πριν παντρευτεί τον Γερουσιαστή

Ναντίν Μενέντεζ: Οι σχέσεις της με ισχυρούς επιχειρηματίες πριν παντρευτεί τον Γερουσιαστή

Με το σκάνδαλο δωροδοκίας για το οποίο κατηγορείται ο Μπομπ Μενέντεζ, να προκαλεί “σεισμό” στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, η σύζυγος του γερουσιαστή, Ναντίν Μενέντεζ γίνεται πλέον το Νο1 “πρόσωπο ενδιαφέροντος”. Αιτία, οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της.

Την ώρα που ο Μπομπ Μενέντεζ επιμένει στην αθωότητά του, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το ύποπτο παρελθόν της συζύγου του, Ναντίν, η οποία επίσης είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο δωροδοκίας

Το 2020 ο Μπομπ Μενέντεζ παντρεύτηκε την σύντροφό του Ναντίν Αρσαλιάν, με τον γερουσιαστή να μιλά για την πιο «υπέροχη και χαρούμενη μέρα» της ζωής τους «που δεν θα ξεχάσει ποτέ».

Όπως αποκαλύπτει ο κατηγορητήριο, η 56χρονη σήμερα Ναντίν, όταν το 2018 γνώρισε τον 69χρονο Μενέντεζ ήταν άνεργη, ενώ λίγο αργότερα όχι μόνο απέκτησε δουλειά που δεν απαιτούσε καν τη φυσική της παρουσία, αλλά έβγαζε και πολύ καλά χρήματα. 

Οι γνωριμίες με τους επιχειρηματίες

Ωστόσο η κυρία Μενέντεζ, είχε κάποιες πολύ δυνατές γνωριμίες. Πριν ακόμα παντρευτούν, η Ναντίν γνώρισε τον ισχυρό πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ σε έναν από τους «στενούς» φίλους της, τον Αιγύπτιο επιχειρηματία Γουάελ Χάνα.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Ναντίν Αρσλανιάν ήταν δίπλα στον Μενέντεζ όταν συναντήθηκε με Αιγύπτιους αξιωματούχους στο γραφείο του στη Γερουσία, τον Μάρτιο του 2108. Ήταν μία από τις πολλές συναντήσεις στις οποίες παραβρέθηκε.

Όπως μάλιστα αναφέρει η εισαγγελία η κ. Μενέντεζ ήταν αυτή που συχνά πίεζε τους συνεργάτες της για περισσότερες δωροδοκίες και δεν δίσταζε να επισημαίνει την επιρροή του συζύγου της.

Το ζεύγος Μενέντεζ, κατηγορείται ότι πήρε 480.000 δολάρια σε μετρητά, αλλά και ράβδους χρυσού αξίας 100.000 δολαρίων, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας από Αιγύπτιους επιχειρηματίες. Όλα αυτά βρέθηκαν στο σπίτι τους όταν έγινε έφοδος των αρχών. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις