Κόσμος

Νάρκωνε την γυναίκα του επί 10 χρόνια και άφηνε να την βιάζουν άγνωστοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για μια δεκαετία, μια γυναίκα στην νοτιοανατολική Γαλλία ναρκωνόταν από τον σύζυγό της και έπεφτε θύμα βιασμού από αγνώστους, με τους οποίους ο ίδιος ερχόταν σε επαφή στο διαδίκτυο.

Αυτή η πρωτοφανής υπόθεση είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τουλάχιστον 40 άνδρες.

«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα», είπε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από τη αστυνομία της Αβινιόν. Είπε μάλιστα ότι ο σύζυγος, ένας συνταξιούχος τεχνίτης 68 ετών, μαγνητοσκοπούσε όλους τους βιασμούς.

«Είναι μια υπόθεση εξίσου πρωτοφανής λόγω της διάρκειας των συμβάντων (μεταξύ του 2010 και του 2020) και του αριθμού των δραστών», πρόσθεσε ο ίδιος.

Συνολικά, 45 άτομα ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

Τριάντα τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο σύζυγος του θύματος, έχουν ήδη κατηγορηθεί και συλληφθεί, ενώ εννέα ακόμα προφυλακίστηκαν. Δύο άνδρες ανακρίνονται και ένας έχει πεθάνει.

Αυτή η ασυνήθιστη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020 ύστερα από ένα απλό περιστατικό: ο σύζυγος συνελήφθη σε κατάστημα αφού αιφνιδιάστηκε από φρουρό την ώρα που βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες των πελατισσών.

Κοιτώντας στον υπολογιστή του, οι ερευνητές ανακάλυψαν βίντεο στα οποία φαινόταν η σύζυγός του, ναρκωμένη, να βιάζεται από άνδρες.

Στο διαδίκτυο, ανακάλυψαν επίσης μηνύματα του συζύγου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών όπου πρότεινε σε πρόσωπα να έλθουν και να εκμεταλλευθούν τη σύζυγό του ενώ εκείνη δεν θα είχε τις αισθήσεις της.

«Ο άνδρας χρησιμοποιούσε ισχυρά αγχολυτικά για να ναρκώσει τη σύζυγό του, την τοποθετούσε γυμνή στο κρεβάτι και αύξανε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για να μην ξυπνήσει. Οι άνδρες έμπαιναν ήσυχα, ψιθύριζαν και εάν το θύμα κουνούσε το χέρι της, έφευγαν», είπε ο αστυνομικός διοικητής Μπος Μπλατιέρ.

Οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας μεταξύ 24 και 71 ετών, προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα. Ορισμένοι είναι άγαμοι, άλλοι έχουν παιδιά, είναι διαζευγμένοι ή έχουν σχέση.

Το θύμα, μητέρα τριών παιδιών ηλικίας περίπου 30 ετών, δεν ήταν ένα αδύναμο πλάσμα υπό τον ζυγό του συζύγου της, σύμφωνα με την αστυνομία. «Σοκαρισμένη», θα ανακάλυπτε τα γεγονότα κατά την έρευνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Η Κούβα αποδέχθηκε αμερικανική βοήθεια 100 εκατ. δολαρίων – Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλλουμε αλλαγή
Ο Ρούμπιο που έχει καταγωγή από την Κούβα και αντιτίθεται στην κομμουνιστική κυβέρνηση του νησιού, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ελπίζουν να αποφύγουν τη χρήση βίας και σημείωσε ότι προτιμούν «μια διπλωματική λύση»
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο
Πολιτική θύελλα στην Τουρκία μετά την καθαίρεση του Οζγκιούρ Οζέλ: Δεν παραδίδει την ηγεσία του CHP και καλεί σε «αντίσταση» – «Δεν πάω πουθενά»
Ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης μιλά για «απόπειρα πραξικοπήματος» κατά του κόμματος και προαναγγέλλει μαζικές κινητοποιήσεις - Την ηγεσία αναλαμβάνει ξανά ο τέως πρόεδρος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ