Κόσμος

Νάρκωνε την γυναίκα του επί 10 χρόνια και άφηνε να την βιάζουν άγνωστοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για μια δεκαετία, μια γυναίκα στην νοτιοανατολική Γαλλία ναρκωνόταν από τον σύζυγό της και έπεφτε θύμα βιασμού από αγνώστους, με τους οποίους ο ίδιος ερχόταν σε επαφή στο διαδίκτυο.

Αυτή η πρωτοφανής υπόθεση είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τουλάχιστον 40 άνδρες.

«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα», είπε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από τη αστυνομία της Αβινιόν. Είπε μάλιστα ότι ο σύζυγος, ένας συνταξιούχος τεχνίτης 68 ετών, μαγνητοσκοπούσε όλους τους βιασμούς.

«Είναι μια υπόθεση εξίσου πρωτοφανής λόγω της διάρκειας των συμβάντων (μεταξύ του 2010 και του 2020) και του αριθμού των δραστών», πρόσθεσε ο ίδιος.

Συνολικά, 45 άτομα ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

Τριάντα τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο σύζυγος του θύματος, έχουν ήδη κατηγορηθεί και συλληφθεί, ενώ εννέα ακόμα προφυλακίστηκαν. Δύο άνδρες ανακρίνονται και ένας έχει πεθάνει.

Αυτή η ασυνήθιστη υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020 ύστερα από ένα απλό περιστατικό: ο σύζυγος συνελήφθη σε κατάστημα αφού αιφνιδιάστηκε από φρουρό την ώρα που βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες των πελατισσών.

Κοιτώντας στον υπολογιστή του, οι ερευνητές ανακάλυψαν βίντεο στα οποία φαινόταν η σύζυγός του, ναρκωμένη, να βιάζεται από άνδρες.

Στο διαδίκτυο, ανακάλυψαν επίσης μηνύματα του συζύγου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών όπου πρότεινε σε πρόσωπα να έλθουν και να εκμεταλλευθούν τη σύζυγό του ενώ εκείνη δεν θα είχε τις αισθήσεις της.

«Ο άνδρας χρησιμοποιούσε ισχυρά αγχολυτικά για να ναρκώσει τη σύζυγό του, την τοποθετούσε γυμνή στο κρεβάτι και αύξανε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για να μην ξυπνήσει. Οι άνδρες έμπαιναν ήσυχα, ψιθύριζαν και εάν το θύμα κουνούσε το χέρι της, έφευγαν», είπε ο αστυνομικός διοικητής Μπος Μπλατιέρ.

Οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας μεταξύ 24 και 71 ετών, προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα. Ορισμένοι είναι άγαμοι, άλλοι έχουν παιδιά, είναι διαζευγμένοι ή έχουν σχέση.

Το θύμα, μητέρα τριών παιδιών ηλικίας περίπου 30 ετών, δεν ήταν ένα αδύναμο πλάσμα υπό τον ζυγό του συζύγου της, σύμφωνα με την αστυνομία. «Σοκαρισμένη», θα ανακάλυπτε τα γεγονότα κατά την έρευνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Το «όχι» του Eurogroup σε Ελλάδα και Ιταλία για επέκταση της δημοσιονομικής ευελιξίας λόγω της ενεργειακής κρίσης
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών, Βάλντις Ντομπρόβσκις ζητά δημοσιονομική σύνεση: «Θα εξετάσουμε πιο διεξοδικά τα αιτήματα Ελλάδας και Ιταλίας για μεγαλύτερη ευελιξία»
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία και την Παραγωγικότητα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, και ο Πιερ Γκραμένα, Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), μιλούν σε κοινή συνέντευξη Τύπου μετά από συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο
Ένας «παλιός φίλος», μια σόμπα και ένα σαμοβάρι: Η φωτογραφία από τα γενέθλια του Πούτιν με τον πρώην Γερμανό καγκελάριο, Σρέντερ
Ο Πούτιν γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Γκέρχαρντ Σρέντερ στην κατοικία του στη Μόσχα, ο πρώην καγκελάριος έφτασε στη Ρωσία για δουλειές που σχετίζονται με την αλυσίδα Globus
Πηγή φωτογραφιών: AFP
Ουκρανία: Στις ΗΠΑ οι διαπραγματευτές του Ζελένσκι για συνομιλίες με τους απεσταλμένους Τραμπ – Στόχος ο τερματισμός του πολέμου με τη Ρωσία
Διήμερες επαφές στο Μαϊάμι, την ώρα που η Μόσχα απορρίπτει την πρόταση για εκεχειρία στον ενεργειακό τομέα και στη θάλασσα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Τραμπ βράβευσε τον Μασκ με το Εθνικό Μετάλλιο Επιστημών: «Τιτάνας της βιομηχανίας, είναι ο Έντισον της εποχής μας»
Με θερμά λόγια τίμησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, παρά την απομάκρυνσή τους τελευταίους μήνες - Βραβεύσεις και για κορυφαία στελέχη των Google, Nvidia, AMD, Dell και Microsoft
Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ