Κόσμος

Νέα διπλή βομβιστική επίθεση τζιχαντιστών! Τουλάχιστον 12 νεκροί στη Βαγδάτη!

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες σε δύο ξεχωριστές βομβιστικές επιθέσεις με αυτοκίνητα παγιδευμένα εκρηκτικές ύλες στην Βαγδάτη, που είχαν στόχο θέσεις των δυνάμεων ασφαλείας, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους φέρονται ως υπεύθυνοι για την μεγαλύτερη επίθεση, σύμφωνα με το πρακτορείο Amaq, που συνδέεται με την οργάνωση. Η επίθεση στο σημείο ελέγχου στην βόρεια περιοχή αλ Χουσεϊνίγια σκότωσε εννέα ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη 28.

Δεν υπήρχε άμεση ανάληψη επίθεση για την δεύτερη επίθεση, που είχε στόχο μια αυτοκινητοπομπή του στρατού στην Άραμπ αλ Τζαμπούρ, στα νότια προάστια της ιρακινής πρωτεύουσας. Ο απολογισμός αυτής της επίθεσης ήταν τρεις νεκροί και 11 ακόμη τραυματίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Είχε πραγματοποιήσει δύο προηγούμενες πτήσεις προς το Τελ Αβίβ για να μελετήσει τη διαδρομή και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Δηλητηριώδης απάντηση Μεντβέντεφ σε Μερτς μετά την αποδοκιμασία της παρουσίας Σρέντερ στα γενέθλια του Πούτιν: «Κανείς δεν θα πάει ούτε στην κηδεία του»
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γερμανού καγκελαρίου - «Απόγονος συνεργατών του Χίτλερ»
Φρίντριχ Μερτς και Ντμίτρι Μεντβέντεφ