Κόσμος

Νέα εμφάνιση για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Επισκέφθηκε την Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας επισκέφθηκε σήμερα την Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι σε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση που βάζει τέλος στις φήμες για την υγεία της.

Η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης με αμαξάκι του γκολφ, ώστε να μην κουραστεί.

Τον επόμενο μήνα η Βρετανία θα τιμήσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ με 4ήμερες εορταστικές εκδηλώσεις. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν ενημερώσει πως η βασίλισσα Ελισάβετ σκοπεύει να παραστεί σε αρκετές από αυτές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η βασίλισσα της Βρετανίας έκανε μια απροσδόκητη επίσκεψη στα εγκαίνια μιας νέας σιδηροδρομικής γραμμής στο Λονδίνο, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε παρακολουθήσει επίδειξη με άλογα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

elizabeth

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν εκφώνησε στις 10 Μαΐου την καθιερωμένη ετήσια ομιλία της στη βρετανικό κοινοβούλιο, μόλις για τρίτη φορά στα 70 χρόνια της βασιλείας της – τις προηγούμενες δύο φόρες (1959 και 1963) ήταν έγκυος. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επικαλέστηκαν τότε προβλήματα κινητικότητας που αντιμετώπιζε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στα άκρα Ισπανία και Ιταλία για την επαναφορά της Σένγκεν: Τελεσίγραφο από τη Μαδρίτη – «Δεν δεχόμαστε επιβολές», απαντά η Ρώμη
Η κυβέρνηση Μελόνι αρνείται να υποχωρήσει πριν από τις 15 Αυγούστου, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και νέο μεταναστευτικό κύμα στη Θέουτα
Μετανάστες, Ισπανία, Θέουτα