Κόσμος

Νέα επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ: Αντιεμβολιαστής και αρνητής του κορονοϊού ο Επίσκοπος Εμμανουήλ που δέχθηκε επίθεση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγα 24ωρα μετά την επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στην Αυστραλία, ένας επίσκοπος μαχαιρώθηκε επίσης την ώρα της λειτουργίας στην εκκλησία του Καλού Ποιμένα στο δυτικό Σίδνεϊ.

Ο Επίσκοπος Εμμανουήλ ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση με μαχαίρι, έγινε γνωστός σε όλη την Αυστραλία καθώς έκανε κηρύγματα κατά του κορονοϊού και των εμβολίων κατά την διάρκεια της πανδημίας. Χαρακτήριζε το lockdown «μαζική δουλεία» και καλούσε τον κόσμο να μην εμβολιάζεται.

Ισχυριζόταν ότι τα εμβόλια δεν θα λειτουργούσαν κατά του ιού, επειδή η «κανονική» διαβίωση θα ενίσχυε την ανοσία.

 

«Είμαστε άνθρωποι; Γιατί αυτοί μας μεταχειρίζονται σαν ζώα», έλεγε σε ένα κήρυγμά του ο επίσκοπος Εμμανουήλ το 2021. Έτσι, απέκτησε πολλούς ακολούθους στα social media κυρίως στο Facebook και το TikTok.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan