Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα μαρτυρία για τη μικρή Μαντλίν: «Είναι ζωντανή, ζει στο Αλγκράβε»

Νέα μαρτυρία για τη μικρή Μαντλίν: «Είναι ζωντανή, ζει στο Αλγκράβε»

Είναι ζωντανή η μικρή Μαντλίν; Ακόμη ένα σενάριο για την τύχη του κοριτσιού που εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το ξενοδοχείο όπου έκανε διακοπές με τους γονείς και τα αδέρφια της, στην Πορτογαλία.

Λίγους μήνες μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για το ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν από το Αλγκράβε της Πορτογαλίας, μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως. Αυτή τη φορά μια γυναίκα υποστηρίζει πως το κορίτσι είναι ζωντανό και μάλιστα ζει ακόμα στην Πορτογαλία!

Click4more «Δεν σκότωσα εγώ την μικρή Μαντλίν» – Παιδικά μαγιό και 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του

Σύμφωνα με τη μαρτυρίας μιας γυναίκας σε ερευνητική εκπομπή, η μικρή Μαντλίν βρίσκεται στο Αλγκράβε της Πορτογαλίας και την είδε έξω από ένα σούπερ μάρκετ, αναγνωρίζοντας την από το σημάδι στο μάτι της. Υποστήριξε επίσης ότι στην ίδια περιοχή είχε δει και το βαν του κυριότερου ύποπτου για την απαγωγή της, του Γερμανού παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Η γυναίκα που υποστηρίζει πως είδε ζωντανή τη μικρή Μαντλίν Μακάν ονομάζεται Μαρία και είναι καθηγήτρια γερμανικών. Πρόσφατα πήγε στην αστυνομία για να τους ενημερώσει ότι ένα κορίτσι που ήταν «σίγουρη» πως ήταν η μικρή Μαντλίν, εξαιτίας του σημαδιού στο δεξί της μάτι, ήταν σε σούπερ μάρκετ στην Αλμπουφέιρα.

Και αφού ενημέρωσε την αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής (24.07.2020) εμφανίστηκε και σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης της Πορτογαλίας, RTP. Όπως είπε στην παρουσιάστρια Σάντρα Φελγκέιρας, είναι σίγουρη πως είδε τη Μαντλίν να μιλά στα γερμανικά με ένα άλλο νεαρό κορίτσι.

μικρή Μαντλίν

«Ήταν πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, δεν μπορώ να είμαι απόλυτα βέβαιη, στο σούπερ μάρκετ Απολόνια στο Γκέιλ» είπε η γυναίκα που μίλησε με αλλοιωμένη φωνή και μάσκα για να μην αναγνωστεί. «Ήταν ένα κορίτσι στα δεξιά μου και μιλούσε γερμανικά με ένα άλλο (κορίτσι). Όταν κοίταξα τα μάτια της, ήμουν σίγουρη για το τι είδα. Ήταν ανοιχτόχρωμα με το ίδιο σημάδι που είχε η Μαντλίν. Το σημάδι ήταν στο δεξί της μάτι. Είμαι σίγουρη για το τι είδα. Το κορίτσι ήταν 13 ή 14. Δυστυχώς, δευτερόλεπτα αφού έφυγαν, κατάλαβα ποια ήταν» είπε η γυναίκα, σημειώνοντας πως δεν είδε αν τα δυο κορίτσια ήταν με κάποιον άλλο μαζί ή μόνα τους. «Δεν κρατούσαν τίποτα στα χέρια τους», είπε.

Click4more Οργή από τους γονείς της μικρής Μαντλίν – Κανείς δεν μας ενημέρωσε ότι το παιδί είναι νεκρό

Υποστήριξε επίσης ότι είδε στην ίδια περιοχή το ίδιο Volkswagen βαν που κατά την αστυνομία ανήκε στον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν.

Αποφάσισε να πάει στην αστυνομία μετά την πρόσφατη έκκληση των αρχών για πληροφορίας όσον αφορά στον Μπρίκνερ και τις αναφορές πως συνδέεται με μια κλοπή, τον Νοέμβριο του 2007, σε ένα σπίτι κοντά στο σούπερ μάρκετ, απ’ όπου είχαν κλαπεί 91.000 λίρες.

Η Πράια ντα Γκέιλ απέχει 45 λεπτά από την Πράια ντα Λουζ απ’ όπου εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 η μικρή Μαντλίν Μακάν.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις