Κόσμος

Νέα Ορλεάνη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες από πυροβολισμούς σε καρναβάλι

Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και άλλοι 4 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε παρέλαση καρναβαλιού στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, χθες Κυριακή (19.2.2023) το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα).

Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, «λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς», ενώ οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας βρήκαν δύο όπλα στον τόπο της σύλληψης στη Νέα Ορλεάνη.

Συνολικά πέντε τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, αλλά ένας άνδρας έφυγε από τη ζωή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό.

new orleans shooting carnival r

Οι υπόλοιποι – ένα ανήλικο κορίτσι, μια γυναίκα και δύο άνδρες – φέρονται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

https://twitter.com/rawsalerts/status/1627527454628753409

new orleans shooting carnival r new orleans shooting carnival r new orleans shooting carnival r

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, το «παιδί του 1 εκατ. λιρών» και ο άνθρωπος – κλειδί Αλί Ανσάρι
Ο Χαμενεΐ διοικεί μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία αξίας 3 δισ. δολαρίων στο Λονδίνο, τη Βρετανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αρκετές άλλες χώρες
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Τέσσερις τραυματίες από drones που έπεσαν κοντά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Κανονικά διεξάγεται η εναέρια κυκλοφορία
Η επίθεση προκάλεσε ελαφρά τραύματα σε δύο υπηκόους της Γκάνας και έναν υπήκοο Μπανγκλαντές, όπως και μέτρια τραύματα σε έναν υπήκοο Ινδίας, πρόσθεσε
Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
Το Ιράν απειλεί κολοσσούς όπως η Google, η Microsoft, η Nvidia, οικονομικά κέντρα και τράπεζες – «Νόμιμοι στόχοι»
Εκπρόσωπος του αρχηγείου Khatam al-Anbiya του Ιράν, που επικαλείται το Al Jazeera, δήλωσε ότι «ο εχθρός μάς έλυσε τα χέρια για να στοχεύσουμε οικονομικά κέντρα και τράπεζες που ανήκουν στις ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς στην περιοχή»
Καπνοί στη Βηρυτό
Άγαλμα Τραμπ – Επστάιν στην Ουάσιγκτον εμπνευσμένο από τη διάσημη σκηνή του «Τιτανικού»: «I’m the king of the world»
Ο τίτλος του έργου «Ο βασιλιάς του κόσμου» αποτελεί μια αναφορά στην ατάκα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώ αγκάλιαζε την αγαπημένη του, Ρόουζ, που υποδυόταν η Κέιτ Γουίνσλετ
Γιγαντιαίο άγαλμα των Τραμπ και Επστάιν εμπνευσμένο από σκηνή του «Τιτανικού» στην Ουάσιγκτον