Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νέα πρόκληση για τον Κρις Χεμσγουορθ – Πρέπει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα για να υποδυθεί τον Χόγκαν

Νέα πρόκληση για τον Κρις Χεμσγουορθ – Πρέπει να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα για να υποδυθεί τον Χόγκαν

Ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ είναι γνωστός για την εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του υποδυόμενος τον Θορ (Thor) στις ταινίες της Marvel Cinematic Universe.

Αλλά σε συνέντευξη του στο Total Film, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα πρέπει να προπονηθεί ακόμη πιο σκληρά για να υποδυθεί τον Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan) στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «The Hulkster».

Η ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019 με σκηνοθέτη τον Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips). Μέχρι τώρα το υπόλοιπο καστ είναι άγνωστο και το Netflix κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την κυκλοφορία της ταινίας.

«Αυτή η ταινία θα είναι πολύ διασκεδαστική» είπεν ο Κρις Χέμσγουορθ. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η προετοιμασία για τον ρόλο θα είναι παράλογα σωματική. Θα πρέπει να βάλω περισσότερη μυϊκή μάζα από ποτέ, ακόμη περισσότερο από ό,τι έβαλα για τον Θορ. Υπάρχει, επίσης, η προφορά, η φυσική κατάσταση και το ύφος».

«Θα πρέπει επίσης να κάνω μια βαθιά βουτιά στον κόσμο της πάλης, την οποία ανυπομονώ πραγματικά να κάνω», πρόσθεσε, προτού σημειώσει ότι θα πρέπει να αποχωριστεί τα ξανθά του μαλλιά και να αποκτήσει φαλάκρα και μουστάκι για να ολοκληρώσει την εικόνα του Χόγκαν.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις