Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς είναι αυτή που περιμένουμε τον Σεπτέμβρη [vid]

Η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόρενς είναι αυτή που περιμένουμε τον Σεπτέμβρη [vid]

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Mother! Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ και Μισέλ Φάιφερ ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντάρεν Αρονόφσκι, Mother!, με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς. Η ταινία του σκηνοθέτη του Ρέκβιεμ για ένα όνειρο, θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από την παραγωγή,  η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από ένα ζευγάρι, το οποίο υποδύονται η Τζένιφερ Λόρενς και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, των οποίων η ζωή διαταράσσεται από την άφιξη δύο απρόσκλητων επισκεπτών. Το καστ συμπληρώνουν ο Εντ Χάρις και η Μισέλ Φάιφερ.

Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ και Εντ Χάρις θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί του 74ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι γεννήθηκε το 1969 στο Μπρούκλιν και σπούδασε κινηματογράφο στο Χάρβαρντ. Το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη έγινε το 1998 με το “Π”. Η πρώτη του αυτή ταινία έλαβε διεθνή αναγνώριση και, μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε με το βραβείο σκηνοθεσίας στο Sundance καθώς και με Independent Spirit Award για Καλύτερο Πρώτο Σενάριο.

Το τρομακτικό τρέιλερ της νέας του ταινίας Mother! θα σε κάνει να φωνάζεις… “Μαμά!”. Δείτε το:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις