Κόσμος

Νέα τρεχάματα για τον Τραμπ! “Θα τον μηνύσουμε αν…”

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και ο γενικός εισαγγελέας της Πολιτείας δεσμεύτηκαν σήμερα να μηνύσουν τον Ντόναλντ Τραμπ στην περίπτωση που ο Αμερικανός πρόεδρος αποφασίσει να καταργήσει το μέτρο βάσει του οποίου χορηγούνται άδειες παραμονής και εργασίας σε εκείνους που είχαν μπει στη χώρα παράτυπα όταν ήταν ακόμη ανήλικοι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τραμπ σχεδιάζει να ανακοινώσει αύριο Τρίτη την κατάργηση του προγράμματος DACA, αλλά θα δώσει στο Κογκρέσο έξι μήνες για να προετοιμάσει μια νομοθετική εναλλακτική λύση, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.

«Η ενέργεια του προέδρου θα ανατρέψει τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων νεαρών ανθρώπων που γνωρίζουν την Αμερική ως την μόνη πατρίδα τους», δήλωσε ο Κουόμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Ταλιμπάν ανέστειλαν τις ραδιοφωνικές εκπομπές του BBC στο Αφγανιστάν
«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το Αφγανιστάν βασίζονται στο BBC για έγκυρες ειδήσεις και πληροφορίες, και συνεργαζόμαστε με τις αρχές για την αντιμετώπιση της κατάστασης», δήλωσε εκπρόσωπος του BBC.
Ένας Αφγανός μαχητής των Ταλιμπάν κάθεται δίπλα σε ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο κοντά στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν
Washington Post: Το μυστικό σχέδιο ειρήνης ΗΠΑ και ΕΕ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία – 4 πυλώνες
«Πρέπει να διευρύνουμε τόσο το πρόβλημα όσο και τη λύση, ώστε να βοηθήσουμε και τις δύο πλευρές να δουν πώς θα διαμορφωθεί η μεταπολεμική κατάσταση» εξηγεί Αμερικανός αξιωματούχος
Rescuers work at the site of an apartment building which was hit by a Russian air strike, amid Russia’s attack on Ukraine, in Zaporizhzhia, Ukraine, July 19, 2026. REUTERS/Stringer
Η Ρωσία διαψεύδει τον Τραμπ για την ενεργειακή εκεχειρία με την Ουκρανία – «Δεν έχουμε ακόμα να πούμε τίποτα, βρισκόμαστε σε επαφές»
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ ξεκαθάρισε πως η συμφωνία για εξαγωγή ρωσικού ντίζελ στις ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία
Ντόναλντ Τραμπ / Βλαντιμίρ Πούτιν