Κόσμος

Νέα Υόρκη: “Γάζωσε” με σφαίρες πάρτι νεαρών – 2 νεκροί και 14 τραυματίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Ρότσεστερ μετά από “μπαράζ” πυροβολισμών.

Οι πυροβολισμοί άρχισαν να πέφτουν σε ένα πάρτι που βρίσκονταν σε εξέλιξη στο πίσω μέρος ενός κήπου, λίγο πριν τις 24:30, με περίπου 100 ανθρώπους να τρέχουν για να σωθούν προς και από “μια πολύ χαοτική σκηνή,” σύμφωνα με τον υπηρεσιακό αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Μαρκ Σίμονς.

“Έχουμε 16 επιβεβαιωμένα περιστατικά τραυματισμών. Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι οι δύο από τους 16 τραυματίες, έχουν τραυματιστεί θανάσιμα,” δήλωσε ο ίδιος στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Οι δύο νεκροί, είναι ένας νεαρός άντρας και μία νεαρή γυναίκα, ηλικίας περίπου 20 ετών, σύμφωνα με τον Σίμονς που δήλωσε επίσης, ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για τυχαίο ή στοχευμένο περιστατικό βίας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ τα τραύματά τους, δε φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στα 13 τα κρούσματα χανταϊού μετά το ξέσπασμα στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius, σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τον ΠΟΥ
«Η Ισπανία ανακοίνωσε νέο κρούσμα μεταξύ των ασθενών που είναι σε καραντίνα, που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 13», δήλωσε ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς
Το κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα χανταϊού
Έρευνα της ισπανικής αστυνομίας στην έδρα του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Πέδρο Σάντσεθ για παράνομες χρηματοδοτήσεις
Το κόμμα του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ βρίσκεται αντιμέτωπο με σειρά σκανδάλων διαφθοράς και οι έρευνες αφορούν πολιτικά πρόσωπα και μέλη των οικογενειών τους
Πέδρο Σάντσεθ