Κόσμος

Νέα Υόρκη: “Γάζωσε” με σφαίρες πάρτι νεαρών – 2 νεκροί και 14 τραυματίες

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Ρότσεστερ μετά από “μπαράζ” πυροβολισμών.

Οι πυροβολισμοί άρχισαν να πέφτουν σε ένα πάρτι που βρίσκονταν σε εξέλιξη στο πίσω μέρος ενός κήπου, λίγο πριν τις 24:30, με περίπου 100 ανθρώπους να τρέχουν για να σωθούν προς και από “μια πολύ χαοτική σκηνή,” σύμφωνα με τον υπηρεσιακό αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Μαρκ Σίμονς.

“Έχουμε 16 επιβεβαιωμένα περιστατικά τραυματισμών. Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι οι δύο από τους 16 τραυματίες, έχουν τραυματιστεί θανάσιμα,” δήλωσε ο ίδιος στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Οι δύο νεκροί, είναι ένας νεαρός άντρας και μία νεαρή γυναίκα, ηλικίας περίπου 20 ετών, σύμφωνα με τον Σίμονς που δήλωσε επίσης, ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για τυχαίο ή στοχευμένο περιστατικό βίας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ τα τραύματά τους, δε φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Το παρασκήνιο της σύλληψης Μαδούρο σύμφωνα με την Washington Post: Το γνώριζε το Βατικανό, αρνήθηκε το καταφύγιο Πούτιν
Ο Μαδούρο δεν «έπιασε τα μηνύματα» Τραμπ να αυτοεξοριστεί από την Βενεζουέλα - Γιατί προτιμήθηκε για την επόμενη ημέρα η Ροντρίγκες που δεν είχε ιδέα για τον σχέδιο των ΗΠΑ
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα