Κόσμος

Νέα Υόρκη: Καρέ καρέ η άγρια επίθεση σε οδηγό στην μέση του δρόμου – Τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την άγρια επίθεση δέχθηκε ένας νεαρός οδηγός στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Δύο άνδρες τον γρονθοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν, με σκοπό να τον ληστέψουν. 

Η άγρια αυτή επίθεση σημειώθηκε στις 7 Μαΐου και η αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο.  Ο 25χρονος που δέχθηκε την επίθεση βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Ένας από τους ληστές πλησίασε το αυτοκίνητο του θύματος από την πόρτα του συνοδηγού, ενώ ο άλλος από το πίσω κάθισμα από την πλευρά του οδηγού.

 Ο πρώτος ύποπτος έβγαλε ένα πιστόλι και ζήτησε από το θύμα να του δώσει χρήματα, με τον οδηγό να επιχειρεί να διαφύγει. Οι δυο δράστες τον γρονθοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν αποσπώντας του ένα ρολόι, δυο αλυσίδες και τρία βραχιόλια συνολικής αξίας 1.000 δολαρίων.

Πάντως, και οι δυο δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από κάμερες, με τη σύλληψή τους να είναι ζήτημα χρόνου. Προσφέρεται αμοιβή 3.500 δολαρίων για όσους γνωρίζουν πού βρίσκονται. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

https://twitter.com/NYPDTips/status/1527519640766844931?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1527519640766844931%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ant1news.gr%2Feidiseis%2Farticle%2F636519%2Fnew-yorki-maxairosan-kai-listepsan-odigo-stin-mesi-toy-dromoy-binteo-

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για συνδρομή έως 100.000 δολάρια τον μήνα για ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει νέα υπηρεσία για επενδυτές και τράπεζες καθώς οι αναρτήσεις του προέδρου επηρεάζουν άμεσα τις αγορές
Ντόναλντ Τραμπ