Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα Υόρκη – κορονοϊός: Το ραντεβού των κατοίκων στις 7 και το τραγούδι ύμνος [vid]

Νέα Υόρκη – κορονοϊός: Το ραντεβού των κατοίκων στις 7 και το τραγούδι ύμνος [vid]

Για να ξορκίσουν το κακό του κορονοϊού, που έχει πλήξει από άκρη σε άκρη την μητρόπολη του πλανήτη τη Νέα Υόρκη, κάτοικοι του Μανχάταν βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και σιγοτραγουδούν τον ύμνο “New York, New York”, που ακούγεται σε κάθε σημείο της πόλης με την φωνή του θρυλικού Φρανκ Σινάτρα.

Οι σκηνές που ακολουθούν ανατριχιαστικές με τους κατοίκους του «Μεγάλου Μήλου» να ξεσπούν σε χειροκροτήματα τα οποία αφιερώνουν σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν την μάχη κατά του κορονοϊού, ο οποίος συνεχίζει να θερίζει την χώρα καθώς έχει κοστίσει την ζωή 9.653 ανθρώπων με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ανέρχονται στα 337.933.

Click4More Ο κορονοϊός ”νέκρωσε” την Νέα Υόρκη! Απόκοσμες εικόνες από την πόλη που της πήραν την πνοή

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο Έλληνας στυλίστας Πάνος Σταυριανός, ο οποίος ζει μόνιμα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε η χώρα θα καταφέρει να βγει από τον κυκλώνα:

“Κάθε απόγευμα στις 7 βγαίνουν όλοι στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούν γιατρούς και νοσηλευτές. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ακούγονταν παντού και το “New York New York”. Οι ώρες είναι δύσκολες εδώ και πραγματικά δεν ξέρω πότε η χώρα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κανονικότητα της. Η Νέα Υόρκη δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά το πέρασμα του κορονοϊού. Δυστυχώς η λάθος αντιμετώπιση της πανδημίας από πλευράς κυβερνώντων αφαίρεσε χιλιάδες ζωές και ποιος ξέρει πόσες ακόμη μέχρι να τελειώσει η ιστορία αυτή. Το μόνο που κάνουμε πλέον για να προστατευτούμε είναι να μένουμε σπίτι και να περιμένουμε να περάσει ο εφιάλτης”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις