Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα Υόρκη: Στελέχη της Deutsche Bank απολύθηκαν γιατί χρέωσαν στην τράπεζα επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο

Νέα Υόρκη: Στελέχη της Deutsche Bank απολύθηκαν γιατί χρέωσαν στην τράπεζα επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο

Την πόρτα της εξόδου είδαν κορυφαία στελέχη της Deutsche Bank στη Νέα Υόρκη, αφού χρέωναν στην τράπεζα ως «επαγγελματικά έξοδα» κάτι επισκέψεις τους σε… στριπτιτζάδικο

Πληροφορίες της New York Post σχετικά με τις περίεργες αυτές χρώσεις στην Deutsche Bank κάνουν λόγο για την εμπλοκή τουλάχιστον τεσσάρων υπαλλήλων, με κάποιους από αυτούς να είναι από τα «μεγάλα» στελέχη του μεγάλου γερμανικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στη Νέα Υόρκη. Η επίμαχη έξοδος των τραπεζιτών στο στριπτιτζάδικο έγινε τον Φεβρουάριο και – σύμφωνα με πληροφορίες – είχαν πάει… με πελάτη. 

Η υπόθεση, όπως αναφέρει η NYP, αρχικά πήγε να περάσει στα «ψιλά», κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη τελικά εφικτό και οι τέσσερις υπάλληλοι της Deutsche Bank απολύθηκαν. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι σαφές ποιος προσπάθησε να περάσει την επίσκεψη στο στριπτιτζάδικο ως «επαγγελματικό έξοδο» και ποιος φέρεται να συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψη της χρέωσης.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της New York Post, το ποσό που χρέωσαν την Deutsche Bank για την έξοδο τους δεν ξεπερνά τα 1.000 δολάρια. 

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις