Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα Υόρκη: Συνοδοί πολυτελείας έφτασαν μαζικά στην πόλη όπου διεξάγεται η γενική συνέλευση του ΟΗΕ

Νέα Υόρκη: Συνοδοί πολυτελείας έφτασαν μαζικά στην πόλη όπου διεξάγεται η γενική συνέλευση του ΟΗΕ

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι διπλωμάτες που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μετά τα τετ α τετ με αρχηγούς κρατών, το βράδυ έχουν συναντήσεις με ακριβοπληρωμένες συνοδούς!

«Οι δουλειές είναι αυξημένες κατά 20% έως 25%» δήλωσε πηγή στο Page Six της New York Post. «Τα κορίτσια έρχονται κυριολεκτικά αεροπορικώς από το Λας Βέγκας και την Ευρώπη… είναι σαν συνέδριο συνοδών πολυτελείας» ανέφερε για όσα διαδραματίζονται τα… βράδια στη Νέα Υόρκη στον απόηχο της Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «πηγαίνουν σε ξενοδοχεία γιατί δεν μπορούν να πάνε στις κατοικίες ή στις πρεσβείες και οι  κυρίες κερδίζουν 3.000 έως 5.000 δολάρια ανά συνεύρεση».

«Κάποιοι διπλωμάτες τρελαίνονται επειδή είναι τόσο καταπιεσμένοι εκεί που βρίσκονται γιατί δεν έχουν κορίτσια σαν αυτά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως έγινε γνωστό δεν αναζητούν τη λέξη «συνοδός» στo Google, αλλά στο μέρος της πόλης που διοργανώνεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, υπάρχουν μαστροποί, που «παράλληλα» εργάζονται σε μπαρ.

Και αν η ζήτηση για πριβέ συναντήσεις είναι αυξημένη δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα στριπ κλαμπ, καθώς πολιτικοί και διπλωμάτες τα αποφεύγουν για να μην δώσουν στόχο.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση μόνο για τις συνοδούς πολυτελείας. Οι πολιτικοί φοβούνται ότι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, αν τους δουν κακόφημα μέρη», αναφέρει το δημοσίευμα.

Να επισημανθεί αν τελικά κάποιοι πάρουν απόφαση να επισκεφτούν ένα από τα στριπιζάδικα της πόλης κλείνουν ιδιωτικό δωμάτιο. «Γίνεται κράτηση για τα VIP δωμάτια και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια τη νύχτα. Κοιτάς τριγύρω και δεν βλέπεις το συνηθισμένο πλήθος των θαμώνων», επισημαίνει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις