Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέα Υόρκη: Ζήτησε από ανιψιά της να μετακομίσει και βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα

Νέα Υόρκη: Ζήτησε από ανιψιά της να μετακομίσει και βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα

Τις συνθήκες θανάτου μιας 56χρονης γυναίκας στο ανατολικό Χάρλεμ προσπαθούν να διευκρινίσουν οι αστυνομικές αρχές στη Νέα Υόρκη. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της, ενώ ήταν γεμάτη αίματα και είχε μώλωπες στο πρόσωπο. 

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το πτώμα της 56χρονης εντοπίστηκε μέσα στην μπανιερά και η γυναίκα ήταν ντυμένη. Το μπάνιο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, ήταν γεμάτο αίματα και η 56χρονη είχε μώλωπες στο πρόσωπό της. 

Κάποιοι γείτονες της 56χρονης ανέφεραν ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής άκουσαν φωνές και δυνατούς θορύβους από το διαμέρισμά της. Η άτυχη γυναίκα ζούσε με την ανιψιά της, η οποία – όπως αναφέρουν γείτονες – ήταν μια γυναίκα με πολλά προβλήματα που συχνά έμπλεκε σε καυγάδες. Μάλιστα σημειώνουν ότι η 56χρονη προσπαθούσε να πείσει την ανιψιά της να μετακομίσει…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από τα πρώτα άτομα που κλήθηκαν να καταθέσουν για την υπόθεση ήταν η ανιψιά της 56χρονης, η οποία – σύμφωνα με την New York Post – αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές. Μάλιστα στην αρχή δεν ήθελε να αφήσει τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες στο διαμέρισμα του 56χρονου θύματος. 

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις