Κόσμος

Νέα Ζηλανδία: Αγόρασαν βαλίτσες σε δημοπρασία που μέσα τους είχαν διαμελισμένα πτώματα

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε μια οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγόρασε σε δημοπρασία μια αποθήκη με βαλίτσες, μέσα στις οποίες υπήρχαν διαμελισμένα πτώματα.

Όπως αναφέρει η NZ Herald, η οικογένεια από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ήθελε να εκμεταλλευτεί την τάση αγοράς εγκαταλειμμένων αποθηκών και βρήκε την εν λόγω αποθήκη σε χαμηλή τιμή σε δημοπρασία, με την ελπίδα ότι οι βαλίτσες που έχει μέσα θα περιέχουν κάτι πολύτιμο. Αντ’ αυτού βρήκαν πτώματα!

Τα μέλη της οικογένειας, με το που άνοιξαν την πρώτη βαλίτσα αντίκρυσαν το φρικιαστικό περιεχόμενό της και κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες δεν τους απήγγειλαν κατηγορίες. «Στεναχωριέμαι για την οικογένεια, γιατί δεν είχε καμία σχέση με αυτό», είπε μια γειτόνισσα σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε ότι «για όποιον το έκανε, είναι φρικιαστικό».

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τουλάχιστον 3 νεκροφόρες εμφανίστηκαν έξω από την αποθήκη για να παραλάβουν τα διαμελισμένα πτώματα και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να ταυτοποιήσουν τα θύματα αλλά και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη της αποθήκης.

Όσον αφορά την τάση αγοράς εγκαταλελειμμένων αποθηκών, αυτές συνήθως δίνονται σε δημοπρασία όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι συνεπείς στις πληρωμές τους.

Όμως, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι σαφές ούτε πόσο καιρό βρίσκονταν τα πτώματα στις βαλίτσες ούτε πότε έγινε η τελευταία πληρωμή από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη Γάζα σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ Στιβ Γουίτκοφ - Συναντήθηκε χθες με Μπενιαμίν Νετανιάχου
Θα επιθεωρήσει κέντρα διανομής βοήθειας και θα συναντήσει κατοίκους στη Γάζα που απειλείται από γενικευμένο λιμό - Είναι η δεύτερη επίσκεψη του Αμερικανού διπλωμάτη
Ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ
Με ισχυρούς ανέμους και θερμοκρασία στους 35°C θα ταξιδέψουν οι πρώτοι εκδρομείς του Αυγούστου - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού σχεδόν όλη την εβδομάδα και ενώ θα επικρατήσουν τα χαρακτηριστικά μελτέμια του Αυγούστου αλλά και λίγες βροχές
Ταξιδιώτες στο λιμάνι του πειραιά
Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν στον ασβέστη 35χρονο – Χειροπέδες στη μητέρα και τη σύντροφό του
Φέρονται να έκρυψαν ό,τι είχε απομείνει από τον άτυχο άνδρα, πρώτα στο εσωτερικό του σπιτιού και στην συνέχεια να πέταξαν το κατατεμαχισμένο πτώμα στα σκουπίδια
Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας στη σκηνή του εγκλήματος στην Ιταλία