Κόσμος

Νέα ζωή για τον κακοποιημένο ουρακοτάγκο Kotap! Τον απελευθέρωσαν μετά από 2 χρόνια! [pics, vid]

Συγκινούν οι εικόνες από την απελευθέρωση του ουρακοτάγκου Kotap που κρατούνταν κλεισμένος σε ένα ξύλινο κουτί για δύο χρόνια στην επαρχία West Borneo.

Ο τετράχρονος ουρακοτάγκος Kotap διασώθηκε από την ομάδα International Animal Rescue και τοπικούς αξιωματούχους. Είχε περάσει τα μισά χρόνια της ζωής του κλεισμένος σε ένα ξύλινο κουτί και είχε μόνο ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι για να παίζει.

Ήταν τόσο φοβισμένος από τον έξω κόσμο που κρύφτηκε στο πίσω μέρος του “κελιού” του όταν του άνοιξαν για πρώτη φορά οι διασώστες. Λίγο αργότερα τον έβγαλαν με ασφάλεια και τον οδήγησαν στο καταφύγιο για να τον φροντίσουν.

Ο άνθρωπος που τον κρατούσε ισχυρίστηκε πως του δόθηκε από χωρικούς στο Ketapang και συμφώνησε να τον πάρει σπίτι του να τον κρατήσει. Ανησυχούσε όμως ότι ο Kotap θα ενοχλεί τους γείτονες και του έφτιαξε ένα κλουβί στο μπροστινό μέρος του σπιτιού του.

Μετά από χρόνια στο σκοτάδι, ο Kotap βρήκε τον έξω κόσμο τρομακτικό. “Ο Kotap έγινε νευρικός και πολύ επιθετικός, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Στη διάρκεια του ταξιδιού πίσω στο κέντρο κρατήσαμε τους ανθρώπους μακριά του ώστε να παραμείνει όσο πιο ήσυχος και ήρεμος γίνεται”, τόνισε ο κτηνίατρος Uwi.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα 30