Κόσμος

Νέες, ωραίες και… χούλιγκαν: Αυτές είναι οι Ρωσίδες που εκπαιδεύονται για να τα… “σπάσουν” στο Μουντιάλ του 2018 (ΦΩΤΟ, VIDEO)

To video που τις δείχνει να εκπαιδεύονται στο... ξύλο για να είναι έτοιμες ενόψει του Μουντιάλ του 2018 που θα φιλοξενήσει η Ρωσία έχει προκαλέσει σοκ. Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες για το ποιες είναι οι Ρωσίδες χούλιγκαν που ετοιμάζονται να... "υποδεχτούν" τους ξένους οπαδούς που θα ταξιδέψουν σε δυο χρόνια στη χώρα τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η δράση των Ρώσων χούλιγκαν και οι σχέσεις τους ακόμη και με τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μονοπωλούν τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου. Προκάλεσαν ακόμη και διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Γαλλία και Ρωσία και έχουν κάνει άνω κάτω το Euro 2106. Φαίνεται όμως πως είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Γιατί όπως φαίνεται από video που δημοσιεύει η Mirror, οι γυναίκες χούλιγκαν της Ρωσίας έχουν αρχίσει ήδη την… “προπόνηση” για να είναι έτοιμες για “ξύλο” μέχρις εσχάτων στο Μουντιάλ του 2016. Σε ένα χιονισμένο τοπίο, μόλις δοθεί το πρόσταγμα, τρέχουν και αρχίζουν κλωτσιές και οι μπουνιές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Ονομάζονται Female Mob, Slavyanki Gang, Regional Girls και Siege Girls και δηλώνουν έτοιμες να… “υποδεχτούν” όσους ταξιδέψουν στο Μουντιάλ του 2018 που θα διοργανώσει η Ρωσία. Δεν είναι σαφές αν κάποιες απ’ αυτές βρίσκονται ήδη στη Γαλλία για το Euro 2016. Μια από αυτές, πάντως, έγραψε στα social media: «Περιμένουμε τους ξένους καλεσμένους μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018».

Αρχηγός της Slavyanki Gang είναι η Βικτόρια και το παρατσούκλι της είναι Olezhka. Που κομπάζει πως «δεν υπάρχει ιστορικό γυναικείων συμμοριών, είναι δική μας πρωτοβουλία. Ξεκίνησα με τους ultras και αποφάσισα να οργανώσω μια γυναικεία ομάδα. Δεν μπορούν μόνο οι άνδρες να κάνουν αυτή τη δουλειά (;!) αλλά και οι γυναίκες (…) Στα κοινωνικά δίκτυα βλέπω πολλά αγενή σχόλια αλλά στην πραγματική ζωή όλοι σιωπούν. Στο μέλλον σκοπεύουμε να βρούμε αυτούς τους αντιπάλους και να τους τιμωρήσουμε. Η προπόνηση είναι το κλειδί για την ομάδα μας. Όλα τα κορίτσια μας είναι από διαφορετικά αθλήματα, κάποιες πρωταθλήτριες. Κάθε κορίτσι είτε σπουδάζει είτε δουλεύει, αλλά πάντα προπονείται. Πολλά κορίτσια ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα. Σχεδιάζουμε περισσότερη δράση στο μέλλον, στο δάσος και εκτός αυτού. Μια μέρα θα δείξουμε τι αξίζουμε στις κερκίδες».

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις για μέτρα σοκ από Μπαϊρού στη Γαλλία - Ζητά περικοπές 3.000 θέσεων στο δημόσιο και κατάργηση 2 αργιών
Ο Φρανσουά Μπαϊρού υποστηρίζει ότι η Δευτέρα του Πάσχα και η Ημέρα της Νίκης θα μπορούσαν να γίνουν κανονικές εργάσιμες ημέρες, καθώς οι επικριτές αποκαλούν το σχέδιο «άμεση επίθεση στη Γαλλία»
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση ενός σημαντικού σχεδίου ανάκαμψης των δημόσιων οικονομικών, στο οποίο περιγράφονται οι πρώτες δημοσιονομικές κατευθύνσεις για το 2026
Επαναπατρίστηκε ρωμαϊκό ψηφιδωτό στην Πομπηία μετά από 80 χρόνια - Είχε κλαπεί από αξιωματικό των Ναζί
Το ψηφιδωτό χρονολογείται μεταξύ του 1ου αιώνα π.Χ. και του 1ου αιώνα μ.Χ. - Οι κληρονόμοι του, το επέστρεψαν στην Ιταλία αφού ο προηγούμενος Γερμανός ιδιοκτήτης του πέθανε - Τι αναφέρει η «κατάρα της Πομπηίας»
Συντηρητές εκθέτουν ένα ρωμαϊκό ψηφιδωτό που απεικονίζει ένα ζευγάρι ερωτευμένων, το οποίο επαναπατρίστηκε από τη Γερμανία, στο αρχαιολογικό πάρκο της Πομπηίας 2
Η Σλοβακία μπλόκαρε το 18ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία – «Απορρίπτουμε την ηλίθια πρόταση να διακοπεί το φυσικό αέριο»
«Οι κυρώσεις είναι απαραίτητες για να μην έχει η Ρωσία τα μέσα να διεξάγει αυτόν τον πόλεμο» δήλωσε η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Κάγια Κάλας
Η Σλοβακία μπλόκαρε το 18ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία – «Απορρίπτουμε την ηλίθια πρόταση να διακοπεί το φυσικό αέριο» 17
Τραγωδία στην Ιταλία: Τρεις νεκροί μετά από σύγκρουση φορτηγού με αυτοκίνητο μέσα σε σήραγγα – Μία 5χρονη ανάμεσα στους τραυματίες
Τα θύματα είναι τρεις άνδρες, ενώ η 5χρονη που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας με ελικόπτερο - Μία γυναίκα φέρει επίσης σοβαρά τραύματα από το σφοδρή σύγκρουση
Ασθενοφόρο στην Ιταλία