Κόσμος

Νείλος: Έβγαζε σέλφι και… έπεσε και πνίγηκε

Την ζωή του έχασε ένας ένας Σαουδάραβας τουρίστας, που προσπάθησε να τραβήξει μια σέλφι στις όχθες του Νείλου στην Ουγκάντα. Ο άνδρας γλίστρησε, έπεσε στον ποταμό και πνίγηκε, όπως έγινε γνωστό από την τοπική αστυνομία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Πνίγηκε ενώ τραβούσε φωτογραφία στον Νείλο και παρασύρθηκε από τα νερά”, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Σαουδάραβας είχε πάει στους καταρράκτες της Καλαγκάλα μαζί με φίλους του το περασμένο Σάββατο. “Γλίστρησε επειδή το έδαφος ήταν βρεγμένο κι εκείνος έγειρε προς τα πίσω για να τραβήξει μια σέλφι με φόντο τα αφρισμένα νερά”, πρόσθεσε η Έλεν Μπουτότο.

Οι διασώστες εντόπισαν και ανέσυραν το πτώμα του σήμερα το πρωί, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο της πτώσης του.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανινδικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών του 2018, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 259 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο προσπαθώντας να τραβήξουν μια σέλφι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κέιτι Ζακαράια: Η βραχύβια Εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου που «ξηλώθηκε» μέσα σε 5 μέρες – Κατέρριψε το «ρεκόρ» του Άντονι Σκαραμούτσι
Ο σάλος με την αυτοαποκαλούμενη «δικηγόρο» που ανέλαβε τη θέση της Λέβιτ και δεν άντεξε ούτε μία εβδομάδα καθώς ο Τραμπ την... «έδιωξε νύχτα»
Katie Zacharia
18
Φον ντερ Λάιεν: Δεν υπάρχει μαγική λύση για την ενέργεια – Προστασία της ΕΕ σε ενδεχόμενο εμπορικό πόλεμο
«Η Ευρώπη πρέπει να επιμείνει στην ενεργειακή μετάβαση, με στόχο την πρόσβαση σε οικονομικά προσιτές, καθαρές και εγχώριες πηγές ενέργειας, όπως οι ανανεώσιμες πηγές και η πυρηνική ενέργεια» υπογράμμισε η φον ντερ Λάιεν
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στις 16 Οκτωβρίου 2026 5
«Το Ιράν δεν σκοπεύει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα» δήλωσε ο Πεζεσκιάν – «Είμαστε έτοιμοι για διάλογο»
Ο Ιρανός πρόεδρος απορρίπτει τις κατηγορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, δηλώνει ανοιχτός στον διάλογο και καταγγέλλει τις αμερικανικές κυρώσεις ως «αδικαιολόγητες και απάνθρωπες»
Μασούντ Πεζεσκιάν