Κόσμος

Νεκρή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter – Χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό θάνατο βρήκε η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου – που εκδίδει τα βιβλία του Harry Potter στις ΗΠΑ – Άντριεν Βόγκαν. Η Βόγκαν σκοτώθηκε κατά τις διακοπές της στην Ιταλία μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο ανήλικων παιδιών της.

Όπως έγινε γνωστό, η Βόγκαν επέβαινε μαζί με την οικογένειά της σε σκάφος όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε πάνω σε ιστιοφόρο στα ανοιχτά της ακτής Αμάλφι. Η Βον έγινε επικεφαλής του Bloomsbury USA, το οποίο εκδίδει τα βιβλία του Χάρι Πότερ στην Αμερική, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η ίδια επέλεξε μαζί με τον σύζυγό της Μάικ Γουάιτ και τα παιδιά τους Λιάνα και Μέισον, 12 και 8 ετών να κάνει διακοπές στην Ιταλία. Ωστόσο, μία βόλτα στη θάλασσα στάθηκε μοιραία για την Βόγκαν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα η οικογένεια είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο εννέα μέτρων για να εξερευνήσει τον κόλπο όταν συγκρούστηκαν με ιστιοφόρο 45 μέτρων γεμάτο τουρίστες. 

Η Βόγκαν έπεσε στο νερό και χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους, ενώ στη θάλασσα βρέθηκε επίσης ο σύζυγός της αλλά και τα δύο παιδιά της.

Μάλιστα, βίντεο μέσα από το ιστιοφόρο δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος, όπου διακρίνεται η 12χρονη κόρη της να παλεύει για τη ζωή της μέσα στη θάλασσα.

Ο σύζυγός της τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ χωρίς τραύματα μεταφέρθηκαν στη στεριά τα δύο παιδιά της.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ο κυβερνήτης του σκάφους που επέβαινε η Βόγκαν βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά και αλκοόλ…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CNN: Πώς η δίωξη του Ραούλ Κάστρο μπορεί να οδηγήσει στον πόλεμο ΗΠΑ και Κούβα – Προετοιμάζεται να δεχθεί επίθεση η Αβάνα
O πρόεδρος της Κούβας απειλεί με μακελειό στην περίπτωση εισβολής στην χώρα – Το παράδειγμα της Βενεζουέλας και η «βοήθεια» που θέλει να προσφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ στους Κουβανούς
Ραούλ Κάστρο
Axios: «Ρήξη» Νετανιάχου και Τραμπ για τις ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν – «Ο Μπίμπι είχε πάρει φωτιά»
Οι δύο ηγέτες διαφωνούσαν σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσουν το Ιράν στο μέλλον - Ο Νετανιάχου «θα κάνει ό,τι θέλω εγώ » σχετικά με το Ιράν, αλλά «έχουμε καλές σχέσεις» είπε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου