Κόσμος

Νεκρή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter – Χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό θάνατο βρήκε η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου – που εκδίδει τα βιβλία του Harry Potter στις ΗΠΑ – Άντριεν Βόγκαν. Η Βόγκαν σκοτώθηκε κατά τις διακοπές της στην Ιταλία μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο ανήλικων παιδιών της.

Όπως έγινε γνωστό, η Βόγκαν επέβαινε μαζί με την οικογένειά της σε σκάφος όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε πάνω σε ιστιοφόρο στα ανοιχτά της ακτής Αμάλφι. Η Βον έγινε επικεφαλής του Bloomsbury USA, το οποίο εκδίδει τα βιβλία του Χάρι Πότερ στην Αμερική, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η ίδια επέλεξε μαζί με τον σύζυγό της Μάικ Γουάιτ και τα παιδιά τους Λιάνα και Μέισον, 12 και 8 ετών να κάνει διακοπές στην Ιταλία. Ωστόσο, μία βόλτα στη θάλασσα στάθηκε μοιραία για την Βόγκαν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα η οικογένεια είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο εννέα μέτρων για να εξερευνήσει τον κόλπο όταν συγκρούστηκαν με ιστιοφόρο 45 μέτρων γεμάτο τουρίστες. 

Η Βόγκαν έπεσε στο νερό και χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους, ενώ στη θάλασσα βρέθηκε επίσης ο σύζυγός της αλλά και τα δύο παιδιά της.

Μάλιστα, βίντεο μέσα από το ιστιοφόρο δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος, όπου διακρίνεται η 12χρονη κόρη της να παλεύει για τη ζωή της μέσα στη θάλασσα.

Ο σύζυγός της τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ χωρίς τραύματα μεταφέρθηκαν στη στεριά τα δύο παιδιά της.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ο κυβερνήτης του σκάφους που επέβαινε η Βόγκαν βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά και αλκοόλ…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πεδίο μάχης» η Γαλλία: Πάνω από 900 τραυματίες και 6.000 προσαγωγές – Φωτιές και δακρυγόνα «σκεπάζουν» Παρίσι, Λυών και Μασσαλία
Αστυνομικός κατηγορείται για βιαιοπραγία αφού εκτόξευσε δακρυγόνο με ευθεία βολή τραυματίζοντας σοβαρά στο πρόσωπο μαθητή λυκείου στην περιοχή του Παρισιού
Διαδηλωτές στο παρίσι
17
Η Γαλλίδα ευρωβουλευτής Ρίμα Χασάν κατηγορείται ότι έριξε κάτω σημαίες του Ισραήλ και της ΕΕ: «Έβγαλα τη μία και η άλλη έπεσε», είπε
«Η ενέργειά μας αποτελεί μέρος της καταδίκης της συνεχιζόμενης γενοκτονίας που διαπράττει η ισραηλινή κυβέρνηση», είπε η ομάδα της Χασάν
Ρίμα Χασάν