Κόσμος

Νεκρός από ενέδρα Ταλιμπάν ο πατέρας του Αφγανού που αυτοκτόνησε αφού απελάθηκε από την Γερμανία

Δεν έχει τέλος η τραγωδία για την οικογένεια του Αφγανού πρόσφυγα που αυτοκτόνησε με το που γύρισε στην χώρα του, μετά την απέλαση από την Γερμανία. Κι αυτό γιατί την ζωή του έχασε και ο πατέρας του νεαρού, σε ενέδρα των Ταλιμπάν την επαρχία Φαριάμπ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Χάουτζα Σαρατζουντίν Σαφάρι, επικεφαλής της περιφέρειας Σιρίν Ταγκάμπ, σκοτώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μαζί με τους δύο σωματοφύλακές του και έναν οδηγό, όπως είπε στο Γερμανικό Πρακτορείo ο Μοχάμαντ Ρόζι, μέλος του τοπικού επαρχιακού συμβουλίου.

Ο 23χρονος Αφγανός του οποίου το αίτημα για άσυλο είχε απορριφθεί από τις γερμανικές αρχές απαγχονίστηκε στις 4 Ιουλίου μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καμπούλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικό βίντεο από τον σεισμό στην Ιαπωνία: Γιατροί προστατεύουν με τα σώματά τους ασθενή την ώρα του χειρουργείου
Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την ψυχραιμία της ιατρικής ομάδας μέσα στο χειρουργείο την ώρα της ισχυρής σεισμικής δόνησης στην επαρχία Κουμαμότο
Η στιγμή του σεισμού στην Ιαπωνία