Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο φάουλ από Μέγκαν και Χάρι

Νέο φάουλ από Μέγκαν και Χάρι

Από το ένα φάουλ στο άλλο πηγαίνει το πριγκιπικό ζευγάρι. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσαν για ακόμα μια φορά το κοινό αίσθημα.

Όπως αποκαλύφθηκε μετέφεραν πανάκριβα Range Rover από την Βρετανία για να κάνουν την περιοδεία τους στη Νότια Αφρική.

Τα 4×4 επιστρατεύτηκαν καθως το Παλάτι έκρινε ότι δεν μπορούσε να διασφαλιστεί η μεταφορά τους χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους στην δεκαήμερη περιοδεία τους στη Νότια Αφρική.

Τα αυτοκίνητα προσέφερε η Jaguar Land Rover και μεταφέρθηκαν χωρίς να επιβαρύνουν τους Βρετανούς φορολογούμενους σύμφωνα με το Press Association.

Το πρόβλημα είναι άλλο όπως γράφουν σε πρωτοσέλιδα οι βρετανικές εφημερίδες. Το πρόβλημα είναι ότι οι κατά τα άλλα οικολόγοι Μέγκαν και Χάρι επέτρεψαν να μεταφερθούν τα αυτοκίνητα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά επιβαρύνοντας το περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι δέχθηκε σκληρή κριτική τον περασμένο Αύγουστο όταν πέταξαν με ιδιωτικό αεροπλάνο 4 φορές σε 11 ημέρες αντί να ταξιδέψουν με πτήσεις της γραμμής.

Ανάμεσα στις μεγαλοστομίες που έχουμε ακούσει από τον Πρίγκιπα Χάρι είναι ότι θα κάνει το πολύ δυο παιδιά εξαιτίας των ανησυχιών του για την κλιματική αλλαγή.

Όταν είχε ρωτηθεί για τις πτήσεις με το ιδιωτικό αεροπλάνο απάντησε ότι ήταν απαραίτητο να ταξιδέψουν έτσι για την ασφάλεια της οικογένειάς του…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις