Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέο καυτό ειδύλλιο στη σόουμπιζ! Τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα!

Νέο καυτό ειδύλλιο στη σόουμπιζ! Τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα!

Δεν πέρασε καιρός από τότε που η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στην αγκαλιά νεότερου συναδέλφου της χάλαγε τη φιλία της με την εξίσου πασίγνωστη πρώην του. Πλέον έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και φαίνεται ενθουσιασμένη με τον νέο της σύντροφο.

Ο λόγος φυσικά για τη 47χρονη Jennifer Lopez που βγαίνει με το πρώην αστέρι του MLB Alex “A-Rod” Rodriguez. “Βγαίνουν εδώ και λίγες εβδομάδες και φαίνεται ενθουσιασμένη”, δήλωσε πηγή στο περιοδικό People.

 

 

“Είναι κοντά στην οικογένειά της και της αρέσει πολύ που είναι πατέρας. Γνωρίζει όμως ότι είναι γυναικάς και είναι πολύ προσεκτική. Για τώρα περνάνε καλά. Είναι single και της αρέσει να βγαίνει”.

Ο 41χρονος Alex Rodriguez χώρισε από τη CEO της Silicon Valley Anne Wojcicki τον Φεβρουάριο μετά από ένα περίπου χρόνο σχέσης. Στο παρελθόν μάλιστα έχει συνδεθεί ερωτικά με την Kate Hudson και την Cameron Diaz.

Η σχέση της Jennifer Lopez με τον Drake έληξε άδοξα, με άνθρωπο που τους γνωρίζει και τους δύο να επισημαίνει ότι δεν ήταν ποτέ επίσημη σχέση. “Περνάνε καλά όταν συναντιούνται. Τους αρέσει να κάνουν παρέα και να κάνουν μουσική μαζί. Τον σέβεται πολύ ενώ και εκείνος τρέφει σεβασμό για εκείνη”.

 

 

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε