Κόσμος

Νέο λουτρό αίματος στη Συρία – 45 νεκροί από εκρήξεις

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα από δύο εκρήξεις, η μία παγιδευμένου αυτοκινήτου, που σημειώθηκαν κοντά σε πολυσύχναστη διασταύρωση στην πόλη Χομς της κεντρικής Συρίας, ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής.

Παράλληλα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε λόγο για εκρήξεις δύο παγιδευμένων αυτοκινήτων και τουλάχιστον 37 νεκρούς.

Η επίθεση στη συνοικία Ζάχρα προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 85 ανθρώπων, διευκρίνισε ο κυβερνήτης της επαρχίας της Χομς, ο Ταλάλ αλ Μπαράζι. Σύμφωνα με τον ίδιο, 36 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έκρηξη ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου και εννέα από μια ρουκέτα που έπεσε αμέσως μετά στον ίδιο τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη έκρηξη στο Χαλέπι – ΒΙΝΤΕΟ

Το 8% του χημικού οπλοστασίου της Συρίας βρίσκεται ακόμη εντός συνόρων

Πόλη “φάντασμα” το Χαλέπι – Χωρίς ρεύμα εδώ και 7 ημέρες – 79 νεκροί από βομβαρδισμούς

Ο μακελάρης Άσαντ σκόρπισε το θάνατο στην ίδια του την πατρίδα τη Συρία – Βομβάρδισε αγορά και γέμισε παντού ανθρώπινα μέλη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι