Κόσμος

Νέο μακελειό σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένο φαινόμενο ενόπλων να ανοίγουν πυρ σε σχολεία και πανεπιστήμια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν αργά χθές Παρασκευή (τοπική ώρα) σε μακελειό στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα, μετέδωσε η τοπική τηλεόραση.

Υπεύθυνη για το μακελειό είναι μία γυναίκα μέλος του προσωπικού του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα-στην σχολή του Χάντσβιλ, ανακοίνωσε η αστυνομία της περιοχής στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC (θυγατρική της εταιρείας WAFF). Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές του πανεπιστημίου αρνήθηκαν να ανανεώσουν τη σύμβαση της. 

Ο χώρος του πανεπιστημίου αποκλείστηκε και η φερόμενη ως ύποπτη για το μακελειό συνελήφθη και κρατείται, αναφέρει το πανεπιστήμιο στην ιστοσελίδα του, προσθέτοντας ότι φοιτητές δεν ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. 

Η Αστυνομία συνέλαβε επίσης το σύζυγό της ύποπτης για το μακελειό, αλλά δεν απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες, μετέδωσε το δίκτυο WAFF. 

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Ρέι Γκάρνερ επιβεβαίωσε ότι τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπάμπα Βάνγκα: Η πρόβλεψή της για το 2027 για την ανθρωπότητα – «Μια τρομακτική αλλαγή»
Οι πιστοί της λένε ότι είχε προβλέψει την 11η Σεπτεμβρίου ως εξής: «Δύο μεταλλικά πουλιά θα πέσουν πάνω στους Αμερικανούς αδελφούς μας, οι λύκοι θα ουρλιάζουν από τους θάμνους και το αίμα των αθώων θα κυλήσει στα ποτάμια»
Μπάμπα Βάνγκα
Στην Ουκρανία η Αντζελίνα Τζολί, πήγε με τον 18χρονο γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο
Η Αμερικανίδα σταρ ηθοποιός είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και στο παρελθόν έχει επισκεφθεί τουλάχιστον άλλες δύο φορές την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή το 2022
Η Τζολί με τον γιο της σε λέσχη πυγμαχίας στο Χάρκοβο
Αίγυπτος: Εκλιπαρεί για έλεος η παρουσιάστρια που καταδικάστηκε σε θάνατο για διακίνηση ναρκωτικών – «Δεν έχω καπνίσει ούτε τσιγάρο»
«Ορκίζομαι στον Παντοδύναμο Θεό, με τον πιο ισχυρό όρκο, ότι έχω αδικηθεί», έλεγε και ξαναέλεγε με δάκρυα στα μάτια, μετά την ανακοίνωση της απόφασης
Η παρουσιάστρια Σάρα Χαλίφα