Κόσμος

Νέο μακελειό σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένο φαινόμενο ενόπλων να ανοίγουν πυρ σε σχολεία και πανεπιστήμια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν αργά χθές Παρασκευή (τοπική ώρα) σε μακελειό στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα, μετέδωσε η τοπική τηλεόραση.

Υπεύθυνη για το μακελειό είναι μία γυναίκα μέλος του προσωπικού του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα-στην σχολή του Χάντσβιλ, ανακοίνωσε η αστυνομία της περιοχής στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC (θυγατρική της εταιρείας WAFF). Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές του πανεπιστημίου αρνήθηκαν να ανανεώσουν τη σύμβαση της. 

Ο χώρος του πανεπιστημίου αποκλείστηκε και η φερόμενη ως ύποπτη για το μακελειό συνελήφθη και κρατείται, αναφέρει το πανεπιστήμιο στην ιστοσελίδα του, προσθέτοντας ότι φοιτητές δεν ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. 

Η Αστυνομία συνέλαβε επίσης το σύζυγό της ύποπτης για το μακελειό, αλλά δεν απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες, μετέδωσε το δίκτυο WAFF. 

Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Ρέι Γκάρνερ επιβεβαίωσε ότι τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Αφρική: 43 αγόρια νεκρά σε τελετές περιτομής – Επεμβάσεις χωρίς συνθήκες υγιεινής και με σκουριασμένα εργαλεία
Η πίεση της παράδοσης κάνει αρκετούς νέους σε πολλές κοινότητες της Νότιας Αφρικής, να περάσουν από τη διαδικασία αλλιώς μπορεί να αποκλειστούν από φυλετικές συναντήσεις
iStock
Κρίση στο Πεντάγωνο: Παραιτήθηκε ο υπουργός Στρατού των ΗΠΑ Νταν Ντρίσκολ μετά τη σύγκρουση με τον Πιτ Χέγκσεθ
Ο Ντρίσκολ στενός φίλος του Τζέι Ντι Βανς, είχε έρθει επανειλημμένα σε αντιπαράθεση με τον υπουργό Άμυνας, Πιτ Χέγκσεθ, με αφορμή την απομάκρυνση ανώτατων αξιωματικών του Στρατού,
O Νταν Ντρίσκολ