Κόσμος

Νέο ντοκιμαντέρ για την Γουίτνεϊ Χιούστον και την κόρη της

Γεγονός το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τις ζωές της Γουίτνεϊ Χιούστον και της κόρης της. Ο τίτλος «Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All» και θα προβληθεί το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου.

Το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ για τη Γουίτνεϊ Χιούστον και την κόρη της διαρκεί δύο ώρες και θα ρίξει μία σε βάθος ματιά σε μερικούς από τους αγώνες που έδωσαν μητέρα και κόρη, καθώς μοιράστηκαν πολλές παράλληλες εμπειρίες ζωής.

«Η Γουίτνεϊ ήταν ένα είδωλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τις Γουίτνεϊ», λέει η φίλη της Πέρι Ράιντ στο τρέιλερ. «Αποκτήσαμε την άποψη αυτή, για το τι είναι αυτή η πριγκίπισσα της ποπ», προσθέτει ο Ράντι Τζάκσον.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σε ηλικία 48 ετών. Πέθανε στο Beverly Hilton Hotel στην Καλιφόρνια λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη παράσταση στο ετήσιο προ-Grammy Gala του Clive Davis.

Τρία χρόνια αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου 2015, η κόρη της Γουίτνεϊ και του Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού πέρασε μήνες σε διάφορα νοσοκομεία, η Μπόμπι Κριστίνα, πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015. Ήταν 22 ετών.

«Το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια μπανιέρα έχοντας την ίδια μοίρα με τη μητέρα της δεν έχει κανένα νόημα», λέει η φίλη της Μπράουν, Σάρα Μπέκμαν στο ντοκιμαντέρ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Οι τραυματίες είναι αιμοδυναμικά σταθεροί», λέει ο υπουργός Υγείας της Ρουμανίας για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο νοσοκομείο
«Η ιατρική τους κατάσταση παραμένει δυναμική και παρακολουθείται στενά από ιατρικές ομάδες», αναφέρει ο Αλεξάντρου Ρογκομπέτε
Το σημείο του τροχαίου στη Ρουμανία
Μελάνια Τραμπ: Αδιάφορο το κοινό για το ντοκιμαντέρ της – Μηδενικές πωλήσεις για την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ, μόλις ένα εισιτήριο στη Βρετανία
Χλιαρό ως μηδαμινό - μέχρι στιγμής - το ενδιαφέρον για το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (30.01.2026)
Διαφήμιση για το ντοκιμαντέρ «Melania» στη Νέα Υόρκη
Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ: 38 οι νεκροί από την χιονοθύελλα, 550 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
Το χιόνι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην οδική κυκλοφορία και οδήγησε σε μαζικές ακυρώσεις πτήσεων και διακοπές ρεύματος πριν υποχωρήσει τη Δευτέρα, αφήνοντας πίσω του τσουχτερό κρύο
Χιονόπτωση στην Οκλαχόμα