Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο τζάκποτ στο «Powerball» – Το έπαθλο έφτασε τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια

Νέο τζάκποτ στο «Powerball» – Το έπαθλο έφτασε τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια «αγγίζει» το έπαθλο του πρώτου νικητή του Powerball, καθώς δεν βρέθηκε ούτε χθες (5.11.2022) το βράδυ νικητής στις ΗΠΑ για το αντίστοιχο «τζόκερ» στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με αποτέλεσμα να κάνει πάλι τζάκποτ.

Ήδη το έπαθλο του Powerball είχε κάνει ρεκόρ φτάνοντας στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια χθες. Αλλά και πάλι δεν βρέθηκε νικητής να πάρει το αστρονομικό ποσό, οπότε έγινε και πάλι τζάκποτ μετά από 40 συναπτές κληρώσεις σε 45 πολιτείες των ΗΠΑ, το Πουέρτο Ρίκο και τις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Παρ’ όλα αυτά, 16 παίκτες πέτυχαν τους τυχερούς πρώτους 5 αριθμούς (χωρίς τον τυχερό αριθμό Powerball) και έλαβαν από 1 εκατομμύριο δολάρια έκαστος

Πλέον, οι πιθανότητες να πετύχει κάποιος το τζακ ποτ, αγοράζοντας ένα εισιτήριο των δύο δολαρίων, είναι μόνο μία στα 292,2 εκατομμύρια. Συγκριτικά, η πιθανότητα να χτυπήσει κάποιον κεραυνός είναι μία στο εκατομμύριο, σύμφωνα με αξιωματούχους υγείας των ΗΠΑ.

Ο ή οι τυχεροί νικητές θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ της λήψης ολόκληρου του ποσού με καταβολή σε τρεις δεκαετίες ή να πληρωθούν άπαξ έως και 782,4 εκατομμύρια, σύμφωνα με εκτίμηση της Powerball.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις