Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νέο video από τους τζιχαντιστές: Θα σας κάψουμε! Θα σέρνουμε σαν τα σκυλιά Ολάντ και Ομπάμα

Νέο video από τους τζιχαντιστές: Θα σας κάψουμε! Θα σέρνουμε σαν τα σκυλιά Ολάντ και Ομπάμα

– Νέο video με απειλές κατά της Γαλλίας και των ΗΠΑ από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους – “Το Παρίσι πριν τη Ρώμη” είναι ο τίτλος του video
– “Θα ψήσουμε τον Ομπάμα και τον Ολάντ με βόμβες και παγιδευμένα αυτοκίνητα” λέει ένας άνδρας
– “Αρχίσαμε με εσάς (τους Γάλλους), θα τελειώσουμε με τον Λευκό Οίκο” λέει ένας άλλος
– “Ο Λευκός Οίκος θα γίνει μαύρος από τα πυρά μας”
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Όλα φυσικά θα γίνουν με το θέλημα του Θεού. Του Θεού τον οποίο επικαλούνται συνεχώς οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Με το δικό του θέλημα θα σκοτώσουν κι άλλους Γάλλους, με το δικό του θα σκοτώσουν και Αμερικανούς, με δικό του θέλημα θα σέρνουν σαν σκλάβους και σαν σκυλιά τον Φρανσουά Ολάντ και τον Μπαράκ Ομπάμα.

Είναι μερικές μόνο από τις νέες απειλές που εκτοξεύει, μέσω ενός ακόμη video, παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους από την επαρχία Dijlah του Ιράκ. Απειλές κατά της Γαλλίας, των ΗΠΑ, όλων των δυτικών. Γιατί μόνο η δική τους αλήθεια υπάρχει…

Μια μέρα μετά από το video όπου γίνεται ξεκάθαρο πως το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με βομβιστές αυτοκτονίας τη Νέα Υόρκη και λίγες ώρες αφού επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του “εγκεφάλου” της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ κατά την επιχείρηση στο Saint Denis, οι τζιχαντιστές έρχονται να απειλήσουν ξανά.

“Αρχίσαμε με το Παρίσι και θα τελειώσουμε με τον ψεύτικο Λευκό Οίκο” λέει ένας τζιχαντιστής του ISIS με μακριά μούσια, τουρμπάνι και μαύρα ρούχα. Θα κάνουμε τον Λευκό Οίκο μαύρο με τα πυρά μας, Αλλάχ θέλοντος”. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών Μέσης Ανατολής που μετέφρασε το μήνυμα, το (επαγγελματικά τραβηγμένο και αυτή τη φορά) video γυρίστηκε στην επαρχία Dijlah, βόρεια της Βαγδάτης.

Το video ξεκινά με έναν άλλο τζιχαντιστή, να στέκεται στη μέση του δρόμου και να μιλά, κουνώντας το δάχτυλο προς τον ουρανό, ίσως σε μια προσπάθεια να πείσει πως όσα λέει είναι λόγια του Θεού. Κι αυτός απειλεί τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. “Τι άλλο περίμεναν από το Έθνος του Ισλάμ παρά μόνο περισσότερα από αυτά τα χτυπήματα; Θα φέρουμε στον Ολάντ και τους ανθρώπους γύρο του και στον Ομπάμα και τους ανθρώπους γύρο του τα καλά νέα: περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις.

Αλλάχ θέλοντος, θα τους κάψουμε με εκρηκτικά και παγιδευμένα αυτοκίνητα. Θα τους ακολουθήσουμε όπου κι αν πάνε και θα τους οδηγήσουμε σαν σκλάβους, σαν σκυλιά». Μετά από αυτό, στην οθόνη πέφτει μαύρο και εμφανίζεται μια φράση στα αραβικά, στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Μεταφράζεται: Το Παρίσι πριν τη Ρώμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε