Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο «χτύπημα» Τραμπ στα… φαρσί! “Δεν με νοιάζει αν θέλει να διαπραγματευθεί το Ιράν”

Ιράν

Με μια ακόμα ανάρτησή του στο twitter και μάλιστα τόσο στα αγγλικά όσο και στα φαρσί, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να στείλει ακόμη ένα “μήνυμα” στο Ιράν: πως δεν τον νοιάζει αν η Τεχεράνη θα διαπραγματευθεί με τις ΗΠΑ.

Αφορμή για το νέο post του Ντόναλντ Τραμπ ήταν η δήλωση του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν στο Fox News, σύμφωνα με τον οποίο οι αμερικανικές κυρώσεις αλλά και οι διαδηλώσεις «πνίγουν» την κυβέρνηση του Ιράν και την αναγκάζουν να διαπραγματευθεί.

Click4more Μυρίζει μπαρούτι για το Boeing στο Ιράν! Η στήριξη Τραμπ… στα φαρσί

Σύμφωνα με τον Ο’ Μπράιεν Σύμβουλος η «εκστρατεία μέγιστης πίεσης» της κυβέρνησης του Τραμπ φέρνει αποτελέσματα και το Ιράν «ασφυκτιά» και «δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να έρθει στο τραπέζι» για να διαπραγματευθεί.

«Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο αν διαπραγματεύονται» έγραψε ο Τραμπ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του συμβούλου του. «Εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνους» πρόσθεσε, διαμηνύοντας στο Ιράν πως ό,τι γίνει, θα είναι «χωρίς πυρηνικά όπλα».

Ο Τραμπ έκλεισε την ανάρτησή του επαναλαμβάνοντας τη φράση “μη σκοτώνεται τους διαδηλωτές σας“, αναφερόμενος στις ογκώδεις και αιματηρές διαδηλώσεις που γίνονται εδώ και πολύ καιρό στο Ιράν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις