Κόσμος

Νέος υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ο Ουίλιαμ Μπαρ

Ο Ουίλιαμ Μπαρ είναι και επίσημα ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μετά την επικύρωση από τη γερουσία.

Ο κ. Μπαρ είναι πολύπειρος δικηγόρος με δεκαετίες εμπειρίας στην Ουάσινγκτον και τίθεται πλέον υπεύθυνος εποπτείας της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για την φερόμενη σύμπραξη της προεκλογικής ομάδας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία.

Η Γερουσία ψήφισε ακολουθώντας τις κομματικές γραμμές, με 54 ψήφους υπέρ και 45 κατά της επικύρωσης του διορισμού του Μπαρ, ο οποίος θα ορκιστεί πριν το τέλος της εβδομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ξανά ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας πριν από τη δίκη του για τους βιασμούς
Κατηγορείται για 38 αδικήματα, μεταξύ των οποίων βιασμός, κακοποίηση πρώην συντρόφου του, πράξεις βίας εναντίον άλλης γυναίκας και μεταφορά 3,5 κιλών μαριχουάνας, καθώς και απειλές θανάτου και τροχαίες παραβάσεις
Ο Μάριους Μποργκ Χόιμπι με τη μητέρα του πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μέτε Μάριτ