Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

New York Post: “Ο Ντένις Ρόντμαν θα είναι στη Σιγκαπούρη για το ραντεβού Τραμπ-Κιμ”

New York Post: “Ο Ντένις Ρόντμαν θα είναι στη Σιγκαπούρη για το ραντεβού Τραμπ-Κιμ”

Ο Ντένις Ρόντμαν αναμένεται να ταξιδέψει την προσεχή εβδομάδα στη Σιγκαπούρη για την ιστορική συνάντηση των ηγετών των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας. Ως γνωστόν ο εκκεντρικός πρώην σταρ του ΝΒΑ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στον ρόλο που ίσως κληθεί να παίξει ο καλύτερος ριμπάουντερ στην ιστορία του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ στην πολυαναμενόμενη σύνοδο κορυφής Τραμπ-Κιμ στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, αναφέρονται σήμερα τα μίντια στις ΗΠΑ, αλλά και ο Λευκός Οίκος.

“Δεν καταλαβαίνω ποιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει σε αυτήν την υπόθεση ο εκκεντρικός πρώην σταρ του ΝΒΑ”, είπε ο Χόγκαν Γκίντλεϊ, εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News.

“Είναι φανταστικός στο παρκέ αλλά οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να διεξαχθούν από αυτούς που ξέρουν πώς να τις χειριστούν. Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο καλύτερος, επομένως αναμένουμε μια φανταστική συζήτηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, χωρίς τον Ντένις Ρόντμαν”, πρόσθεσε.

Ο άλλοτε σούπερ αμυντικός των Σικάγο Μπουλς και της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, επισκέπτεται συχνά την Πιονγιάνγκ, γι’ αυτό και φούντωσαν τόσο τα σενάρια για το αν έχει παίξει κάποιο ρόλο στην επικείμενη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο εκκεντρικός πρώην αθλητής θα βρίσκεται στη Σιγκαπούρη την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιουνίου, για την ιστορική πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών.

Προξενητής μεταξύ Τραμπ-Κιμ

Τον Μάρτιο του 2018, αφού ανακοινώθηκε ότι οι δύο ηγέτες επρόκειτο να βρεθούν, ο Ρόντμαν εξέφρασε μέσω του Twitter τον “βαθύ θαυμασμό” του και για τους δύο, υποστηρίζοντας ότι είχε προβλέψει από το 2014 ότι θα γινόταν κάποιο “άνοιγμα” της Ουάσιγκτον προς την Πιονγιάνγκ.

Ο πρώην άσος των παρκέ του “καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο”, έχει επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε φορές τη Βόρεια Κορέα. Την τελευταία, τον Ιούνιο του 2017, είχε δώσει σε έναν υπουργό, την παράκληση να προωθηθεί στον Κιμ Γιονγκ Ουν, ένα αντίτυπο της ¨”Τέχνης της Συμφωνίας”, ενός βιβλίου που έχει γράψει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Επιπλέον, το 2014 ο Ρόντμαν είχε συγκεντρώσει πάνω του τα βέλη της κριτικής, επειδή τραγούδησε τα “Χρόνια πολλά” στον “αιώνιο φίλο του”, τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις