Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

News(b)it: H έκδοση του σατανικά ΚΑΚΟΥ

News(b)it: H έκδοση του σατανικά ΚΑΚΟΥ

1. Επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε ένα είδος χωρίς ηθική, το πιo δημοφιλές κοστούμι για Halloween φέτος είναι το το κοστούμι που αναφέρεται στον ΙΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ. Φοβερή έμπνευση, τραγική αισχροκέρδεια, εμετική αναφορά, κανένα τρολ που σέβεται τον εαυτό του δεν θα ντυνόταν έτσι και λοιπές κατάρες.

Η ύβρις αυτή που για τις γυναίκες είναι σέξι στα 59 δολάρια περίπου και για τους άντρες είναι οχι σέξι με 20 διλαρια παραπάνω μπορεί να γίνει δική σας ονλαιν αν και επειδή οι ηλίθιοι ειναι πολύ αναμεσα μας εαν το αναητήσετε, δεν θα το βρείτε. Πρόταση στο πνεύμα του Χαλοουίν. Πήγαινε εκεί που προσπαθούν να πολεμήσουν τον Έμπολα. Θα τον κουβαλήσεις μέσα σου, έξω σου, παντού.

2. Τα viral videos είναι αυτά που κάνουν την εικόνα να κινείται αφού συμφωνα με κάθε ερευνα που σέβεται τον εαυτό της, το τηλεοπτικό κοινό γυρνάει την πλάτη σε νυσταλέα media και επιστρέφει στο youtube του. Το πιο δημοφιλές σε διαμοιρασμό τρομακτικό θεματικά video μέχρι σήμερα σύμφωνα με την εταιρεία Θνφολυ είναι αυτό. Η φάρσα. Με την τηλεκίνηση. Ήταν τότε που έγινε διασκευή του αριστουργήματος του Μπράιαν Ντε Πάλμα από το 1976.

μια ακόμη κινηματογραφική μεταφορά της ματωμενης ηρωιδας του Στέφεν Κινγκ (o κύριος που δεν χαιρετά)

Το βίντεο είναι αυτό

3. Η γιορτή του Χαλογουίν δεν γιορτάζει το κακό. Είναι όμως μια εξαιρετική ευκαιρία να βγάλεις χρήματα πουλώντας προιόντα που υπονοούν το κακό ή έχουν υπηρετήσει την κουλτουρα του σατανικού. Έτσι το Χαλογουίν έχει αναδειχθεί σε μια απο τις πλέον προσοδοφόρες οικονομικά γιορτές στον Δυτικό Κόσμο με αποτέλεσμα σήμερα το ΤΙΜΕ να προειδοποιεί τους πάντες να προσέχουν στις καταχρήσεις. ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ! ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΤΑ! ΟΧΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ! ΟΧΙ ΑΜΑΞΙ!

4. Σαν σήμερα, εδώ και κάνα μηνα μαλλον ηδη το Ιντερνετ έχει οργιάσει με λίστες καλύτερων ταινιών τρόμου όλων των αποχών. Επέλεξα την Αμερικανική Μενσα για να μας προτείνει τι πρέπει να δούμε. Εννοείτε ότι ο μεγάλος Χιτσκοκ είναι στο τοπ τεν και ο μεγάλος Χιτσκοκ άλλαξε για πάντα το πόσο ασφαλείς μπορούμε να νοιώθουμε τη στιγμή που κάνουμε ένα ντους, για ξεκούραση, στο σπίτι.

5. Ο σεξισμός στα κοστούμια του έχει προβληματίσει πολλούς. Δεν είναι παράλογο.
 
Η τρομοκρατία του επίσης. Εδώ ένας πιτσιρικάς ντυμένος τρομοκράτης. Κάποιος να τους μαζέψει.
 
5. Το Χαλογουίν είναι μια μπούρδα που ανήκει μόνο σε όσους αγαπούν τη λογοτεχνία τρόμου και έτσι μπορουν επιτελους να χορέψουν με το αγαπημένο τους κατοικίδιο aka μικρές νυχτερίδες χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Χρόνια πολλά σκοτεινές ψυχές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε