Site icon NewsIT

News(b)it: Η επικαιρότητα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ

21.10.2014 | 22:31
News(b)it: Η επικαιρότητα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ

1. Συγγνώμη κυρία μου, ποιά είστε; Αυτή ήταν η απορία όλων όταν κατά τη χθεσινή βραδιά, η Ρενέ Ζελβέγκερ που κάποτε είχε μάγουλα, είχε ένα χαριτωμένο λίπος να καλύπτει τα κόκκαλα της, ήταν ένας άνθρωπος κανονικός και μία Μπρίτζετ Τζόουνς που πολύ αγαπήσαμε εμφανίστηκε στη βραδιά του Elle για τις Γυναίκες Στο Χόλιγουντ στο κομψευόμενο Μπέβερλι Χιλς.

Στο κόκκινο χαλί η απορία πάγωσε τους πάντες, οι publicists δεν ήταν σε θέση να ταυτοποιήσουν την διασημότητα και τέλος όλοι αναρωτήθηκαν ποιά είναι αυτή και που έχει πετάξει το πτώμα της άλλης Ρενέ που δεν έχει καμία σχέση με τη Ζελβέγκερ του σήμερα. Η Μις Μαρπλ έχει αναλάβει να διαλευκάνει το έγκλημα (Gawker)


2. Σε μία κίνηση που υποδεικνύει ότι ίσως τελικά υπάρχει Θεός στη Ρωσία τα καλλιστεία μίσους για την ανάδειξη της Miss Hitler ανακλήθηκαν. Η οργή των Ρώσων και Ουκρανών νεοναζί που έψαχναν λυσσαλέα την ιδανική υποψήφια που θα έπρεπε να είναι φασιστάκι, να μισεί τους Εβραίους, να είναι μέλος του γκρουπ «Αδόλφος Χίτλερ» στο κοινωνικό δίκτυο της χώρας Vkontakte, να δημοσιεύσει μία σέξι ναζιστική φωτογραφία, να συγκεντρώσει πολλά Like από άλλους ανεγκέφαλους και να έχει καλούς τρόπους απέναντι σε αυτούς καθώς όπως αναφέρεται στη σελίδα «οι ναζί είναι κύριοι στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης» γιγαντώνεται λεπτό προς λεπτό αλλα οι οι αντιδράσεις αυτών που έχουν IQ μεγαλύτερο του 27 έβαλαν τέλος στον διαγωνισμό.

Ακόμη αγνοείται η τύχη του επαθλου της νικήτριας που είναι ένα κόσμημα με εμβλήματα του Γ’ Ράιχ ενώ ο Αδόλφος κλαψουρίζει στην κόλαση νυχθημερόν όπως μπορείτε να δείτε στα αποκλειστικά πλάνα που ακολουθούν (Vocativ).

3. O πρωταθλητής της ελευθερης κατάδυσης, γνωστός και ως υποβρύχιος καλλιτέχνης Γκιγιόμ Νερί συνεχίζει να ξεπερνάει τα όρια της ανθρώπινης λογικής και το βίντεο του Narcose έχει τρομάξει όσους φοβούνται τα απύθμενα βάθη γιατί είναι απλά λογικοί. Στο βίντεο που αν είστε φοβιτσιάρηδες προτείνω να μην το δείτε, ο Νερί μας συστήνει τον κόσμο των παραισθήσεων και των ονείρων που περιμένουν τον άνθρωπο στην άβυσσο του πλανήτη Γη. Αν πάλι δεν αφήνετε το ταπεινό αίσθημα του φόβου να ορίζει τη συνείδηση σας, καλή, βαθειά, υπέροχη διασκέδαση (Facebook)

4. Αγαπημένοι αιθεροβάμονες, η μέρα που θα τα λέμε αιωρούμενοι εκεί έξω πλησιάζει. Αυτό υποστηρίζει ο εφευρέτης της ημέρας Γκρεγκ Χέντερσον ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει στο Kickstarter καμπάνια για να συγκεντρώσει το ποσό των 250.000 δολαρίων και να βγάλει στην αγορά το hoverboard. Ναι, εαν επενδύσουμε και εμείς στην αεράτη αυτή ιδέα το αιωρούμενο skateboard του Μάρτι Μακ Φλάι ίσως βρωμίσει από τις σόλες μας και τότε η πορεία μας στο μέλλον δεν θα έχει επιστροφή (Κickstarter)

5. Αντί επιλόγου, η πρόβλεψη της ημέρας. Σήμερα, Τρίτη, φρόντισε το soundtrack της βραδιάς σου να έχει κάτι από ειλικρινές, σωστό classic rock. Παίξε μπάλα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version