Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

News(b)it: Η κατάρα του Τζομπς και η επιστροφή των Minions

News(b)it: Η κατάρα του Τζομπς και η επιστροφή των Minions

1. Η επιστήμη έδωσε την απάντηση για τους μουσάτους (παλιά) και όχι πλέον τόσο μουσάτους απαραίτητα Χιπστερς.

Το ότι οι χίπστερς είναι παντού, είναι ίδιοι και περιφέρουν τις τρίχες και τους σκελετούς τους με ακρίβεια και συνέπεια είναι γνωστό. Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι το γιατί ενώ θέλουν να μοιάζουν όχι μία απο τα ίδια είναι ακριβώς τα ίδια -μια αξύριστη κόπια πολλαπλασιασμένη στο άπειρο. Ο μαθηματικός και νευρολόγος Τζόναθαν Τουμπούλ από τη Γαλλία έκανε τις αλχημείες του και κατέληξε στο πολύ απλό συμπέρασμα όπως αυτό το εκλαικεύω από την εργασία του “Τhe Hipsters Effect: When Anticonformists All Look the Same. “Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να εντυπώσει τις τάσεις σε πραγματικό χρόνο. Οι τάσεις αλλάζουν πολύ πιο συχνά από τις συνήθειες των ανθρώπων. Οπότε είναι φυσικά αδύνατο να είσαι διαφορετικός αφού δεν προλαβαίνεις να γίνεις” είπε και οκ, αυτό δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση που είσαι Χιπστερ με φίλους μαγικούς που σε πάνε βόλτα καλπάζοντας στην Εκουέστρια (Vocativ).

2. Yπάρχει μια χώρα διαφορετική από τις άλλες. Σε αυτήν θα δαπανηθούν 428 χιλιάδες δολάρια σε διδακτορική έρευνα που αφορά στον κύκλο ζωής των Τρολ. Των πραγματικών τρολ.Αυτή η χώρα λέγεται Δανία και αυτό είναι μια πέρα για πέρα πραγματική ιστορία. Η ιδιοφυία πίσω από την ιδέα ακούει στο όνομα Λαρς Κριστιαν Κοφεντ και είναι πραγματικά αποφασισμένος να μελετήσει τις “πραγματικές σχέσεις” των “Υπόγειων Ξωτικών” που ως γνωστόν ζουν στο νησί Μπορνχολμ κάπου στη Βαλτική και ο πληθυσμός τους δεν ξεπερνάει τις 40.000. Προφανώς, οι κανονικοί κάτοικοι της νήσου επάνω από τη Γη είναι ενθουσιασμένοι με την επιστημονική κοινότητα που επιτέλους θα δικαιώσει το αγαπημένο τους ξωτικό Krølle-Bølle. Όλο αυτό είναι αλήθεια (The Local).
 
3. Ευχαριστώ, έχω κάτι εκκρεμότητες να κλεισω, δεν θα μπορέσω να υποσυθώ τον Στιβ Τζομπς, φέρεται να είπε ο Κρίστιαν Μπέιλ αφού είναι πλέον επίσημα ανακοινώσιμη η αποχώρηση του από την κινηματογραφική βιογραφία που ετοιμάζει ο Ντανι Μπόιλ για τον μύθο πίσω από την Apple. Αν και η εταρεία παραγωγής Sony θέλει να ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το χειμώνα όλα δείχνουν ότι το σχέδιο της θα ναυαγήσει καθώς ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Για την ιστορία να πούμε ότι ο Κρίστιαν Μπέιλ ήταν ο αντικαταστάτης του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τώρα μίλα μου για μήλα (Guardian).
 
4. H ομοφοβία και οι απαρχαιωμένοι νόμοι περί ηθικής δεν μπαίνουν εμπόδιο μπροστά στην περιέργεια των ανθρώπων. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγεις εύλογα όταν μάθεις ότι η χώρα με την πιο συχνή αναζήτηση για gay εικόνες μέσα από τον μηχανισμό της Google είναι η Κένια. Όπου το 92% των κατοίκων πιστεύουν ότι το ομοφυλοφιλικό σεξ είναι “απαράδεκτο”, όπου εαν είσαι gay μπορείς να καταδικαστείς σε κάθειρξη εως και 21 χρόνια, όπου οι βουλευτές συζητάνε τιμωρία και παραδειγματισμό για όποιες gay εκδηλώσεις με λιθοβολισμό μέχρι θανάτου. Παράλογο. Ξέρω (Google Trends).

5. Αντί επιλόγου, σήμερα Τρίτη, μάθε τα πάντα για την ιστορία των Minions, αυτά τα κίτρινα πλάσματα που υπόσχονται να ξεφλουδίσουν το box office σαν μια, duh, ΜΠΑΝΑΝΑ -παρακαλώ να τονιστεί στο τελευταίο ΝΑ. Ευχαριστώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε