Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

News(b)it: Η Μινάζ έχει νεύρα….

News(b)it: Η Μινάζ έχει νεύρα….

1. Xαιρόμαστε πολύ που είστε μαζί μας/ ελπίζουμε να περνάτε καλά/ ίσως είναι μια καλή ιδέα να πεθάνετε νωρίτερα από ότι είχαμε υπολογίσει αρχικά/ αυτό ήταν όλο.

 Με αυτή την κεντρική ιδέα η Wall Street Journal υποδέχτηκε το νέο ότι οι Αμερικανοί ζουν περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς. Με νέα έρευνα που ανεβάζει τον μέσο όρο για τους άντρες στα 89 χρόνια και για τις γυναίκες στα 87 χρόνια ζωής, τα συνταξιοδοτικά προγράμματα στο κόκκινο, τα δάνεια υπερδάνεια και τις τρύπες στα ασφαλιστικά ταμεία τα ΤΡΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ήδη, δεν μοιάζουν να είναι και τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους, άφησε να εννοηθεί ο συνάδελφος που προφανώς θα ήθελε να είναι η Kesha και όχι να κάνει οικονομικό ρεπορτάζ μιας οικονομίας που ασθμαίνει (WSJ).

2. Παραδοσιακά καθώς φαίνεται, κάθε Τετάρτη θα έχουμε κάτι από τους Εκδικητές. Το δεύτερο τρέιλερ από το σίγουρο blockbuster βλέπει τους ήρωες να παίζουν με το εργαλείο του Θορ και εννοώ μόνο το σφυρί του. Σε ποιο σοβαρά νέα, η εταιρεία παραγωγής Μarvel έβγαλε το πλάνο με όλες τις ταινίες ηρωικής μυθολογίας που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τα πλάνα είναι αρκούντως επικά, είναι ένα θέμα από μόνα τους, αφορούν μέχρι και το 2019 και η λιγούρα ξεκινάει εδώ (Forbes).

3. Η ΝίκιΜινάζ είναι μια απο τις πλεον επιτυχημένες και κυρίως ευπώλητες καλλιτέχνιδες της χιπ χοπ σκηνής. Επίσης είναι καλή μασέζ

ενώ έχει πολλά νεύρα καθώς αυτό πουλάει

Στη δική της περίπτωση, ισχύει. Όπως αποκάλυψε σε συνέντυξη της στο GQ, h Mινάζ κάποτε σέρβιρε θαλασσινά. Ενδιάμεσα, εαν και εφόσον ήσουν στα τραπέζια της και την εκνεύριζες, μαλλον θα σε έβριζε αισχρά και θα σήκωνε το μεσαίο δάχτυλο της προς τη μεριά σου. “Η Μινάζ ήταν ατάλαντη στο σερβίρισμα καβουροδαγκάνας και αυτό την έκανε έξαλλη” ισχυρίστηκε ο publicist της (GQ).

4. Στη Σεούλ διοργανώνεται πληθώρα διαγωνισμών γιατί είναι πολύ καλό να επιβραβεύεις τον συνάνθρωπο σου σε κάθε ευκαιρία. Ο τελευταίος διαγωνισμός που έκανε τον γύρο στα media της χώρας ήταν μια κόντρα στο χά-σι-μο. Οι διαγωνιζομένοι έπρεπε να μένουν χαωμένοι στον κόσμο τους, να επιδείξουν αντοχή απέναντι στα εξωτερικά ερεθίσματα και να διατηρήσουν σταθερό παλμό. Οι συμμετέχοντες απολαυσαν τη μέρα κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο και ευχαρίστησαν τους φορείς της χώρας αλλά και κάθε Τράπεζα που πέρασε επιτυχώς στα τεστ αντοχής.


5. Αντί επιλόγου, σήμερα, 29 Οκτωβρίου είναι Εθνική Ημέρα Γάτας στην Αμερική. Στην Ασία πάντως είναι ημέρα ψαριού

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε