Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

News(b)it: Μπινελίκια από 6χρονα και ο “εμετικός” Κιάνου Ρηβς

News(b)it: Μπινελίκια από 6χρονα και ο “εμετικός” Κιάνου Ρηβς

1.Δίλημμα: τι είναι πιο προσβλητικό; Κορίτσια ηλικίας από 6 εως 13 ετών που βρίζουν σαν νταλικέρηδες στο όνομα του φεμινισμού ή η ανοχή της κοινωνίας απέναντι στο εργασιακό μισθολογικό χάσμα γυναικών και αντρών, απέναντι στα κρούσματα βίας και σεξισμού και την ολοένα και αυξανόμενη επιθετικότητα των ομαδικών βιασμών απέναντι στη γυναίκα;

Την σωστή απάντηση θέλει να εκμαιεύσει η κοινωνική καμπάνια της εταιρείας FCKH8.com που χρησιμοποιεί τη μεθοδολογία του σοκαριστικού ροζ για να φωτίσει προβλήματα που όσα μπινελίκια και αν ρίξεις, δεν θα λυθούν παρά μόνο με συνείδηση και πράξη, γαμώ το κερατάκι μου μέσα (Vimeo)

Potty-Mouthed Princesses Drop F-Bombs for Feminism by FCKH8.com from FCKH8.com on Vimeo.

2. To βράδυ της Τετάρτης αποδείχτηκε εκρητικό, ισχυρό, απόλυτα επικό και αυτό οφείλεται σε ένα και μόνο τρέιλερ που αποφάσισε η Marvel να αμολύσει στο Ίντερνετ για να του θυμίσει πως είναι όταν έχει οργασμό. Το super hero mash up smash uber hit (φιου!), Oι Εκδικητές επιστρέφει και αυτή τη φορά ο Σκανδιναβός ημίθεος με το σφυρί, ο κουλ Σιδερένιος πάμπλουτος ευρεσιτέχνης, η Σκάρλετ Γιόχανσον, ένας Αετομάτης, ο παναβαρετός Captain America και κυρίως ο Μεγάλος Πράσινος Hulk, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ούλτρον και τη μηχανική λεγεώνα του. Η ταινία που σκηνοθετεί ο Τζος Γουέντον και θα φέρει τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Τζέιμς Σπέιντερ αντιμέτωπους θα ξεσκίσει τα ταμεία το 2015, στοίχημα.


3. To πόσο σκατά είναι να είσαι ο εαυτός σου αυτές τις μέρες ομολόγησε σε συνέντευξη του στο Indiewire 
o 50χρονος κύριος Matrix. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί πρωταγωνιστεί περισσότερο σε παραγωγές του ανεξάρτητου αμεικανικού κινηματογράφου και όχι σε αυτές των μεγάλων studio ο Κιάνου Ριβς που είναι το ζεν προσωποιημένο απάντησε “Γιατί δεν με προτιμούν. Ήθελα να είμαι ο Γούλβεριν. Δεν με προτίμησαν. Ήθελα να παίξω τον Μπάτμαν, δεν μου το πρότειναν. Τώρα τα απολαμβάνω λοιπόν σαν θεατής. Είναι εμετικό να είσαι ο Κιάνου Ριβς σήμερα” είπε και μετά γύρισε και κοίταξε το χρόνο μέσα στα μάτια. Κανείς δεν θα τον κάνει να γεράσει τον Κιάνου Ριβς κύριε Χρόνε. Κανείς! Aκολουθεί ένα βίντεο για όσους εκτιμούν το ζεν μέσα τους.


4. Σε μία έμπνευση μεταμοντερνισμού από αυτές που εκτιμά ο Σάια Λα Μπεφ όπως αποκάλυψε στο Interview
η Gay Men’s Chorus του Λος Άντζελες παρουσίασε ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτόν. Ο οποίος είναι διάσημος/ και κανίβαλος/ στα δάση/ και σε επισκέπτεται τα βράδια/ γιατί θέλει να σε φέρει αντιμέτωπο με το νόημα/ Της ζωής. Ναι. Ούτε εγώ μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο. Λυπάμαι.

5. Αντί επιλόγου, σήμερα, Πέμπτη, ελπίζω να δοκιμάσεις κάτι με συστατικό την κολοκύθα που όχι δεν ήρθε από τις Αμερικές ούτε από την Αφρική. Κάποιες τουλάχιστον ποικιλίες της πρέπει να ήταν γνωστές και στην αρχαία Ελλάδα γιατί σε κείμενα συναντάμε τις λέξεις «σικύα» και «ινδική κολοκύθη». Η γεύση της εξακολουθεί να συναρπάζει τους σκαντζόχοιρους μέχρι και σήμερα. Ακούστε απόλαυση ο Τέντι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε