Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

News(b)it: Ο Εξολοθρευτής και η 3D καούκα της Όπρα!

News(b)it: Ο Εξολοθρευτής και η 3D καούκα της Όπρα!

1. Όποιος ευλογημένος μαθητευόμενος έχει αναλάβει το κανάλι του OWN στο ΥouTube πρέπει να διεκδικήσει προαγωγή αφού έφερε στην επιφάνεια έναν θησαυρό.

Στα 80’ς τα μαλλιά έκαναν κουμάντο στην τηλεόραση και το επικό κουάφ της Όπρα ήταν σθεναρό ακόμη και όταν συνεντευξίασε την Μαρι Μελς. Ήταν 1988, μια ηλικιωμένη γυναίκα έκανε σεξ άγριο και σχεδόν πρόστυχο με ένα φάντασμα και το Χάλογουίν δεν τρόμαξε ούτε στιγμή το αλύγιστο μαλλί της Όπρα Γου. Ακολουθεί ανθολογία τηλεοπτική.

2. Οι 1D είναι αυτό που είναι. Ένα μάτσο από ποπ πιτσιρικάδες που πριν καν βγάλουν όλες τις τρίχες στο σώμα τους θα έχουν περιουσία ικανή να χρηματοδοτήσει αποτρίχωση σε ολόκληρη την Ελλαδική επικράτεια. Επιπλέον βγάζουν άλμπουμ, ξεπουλάνε, κάνουν περιοδείες, ξεπουλάνε, δεν κάνουν καμία σπουδαία μουσική αλλά πουλάνε και τελευταία έγιναν συμπαθείς στο σινεφίλ κοινό αφού έδωσαν δουλειά στον Ντάνι Ντε Βίτο. Ο συμπαθής μικροσκοπικός ηθοποιός κάνει guest εμφάνιση ενώ στα πλάνα διακρίνεται και ένας πρόγονος όλων, ο χιμπατζής. Οι Οne Direction είναι της εξελικτικής θεωρίας και σκληροπυρηνικοί οπαδοί του δαρβινισμού.

3. Το σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω δεν ήταν ΜΟΝΟ το σαββατοκύριακο που μπέρδεψε κάθε αναγνώστη οικονομικού ρεπορτάζ. Ήταν ΚΑΙ το σαββατοκύριακο που Ο Εξολοθρευτής γιόρτασε τα 30 χρόνια του. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος μυς και πρωην κυβερνητης της Καλιφόρνια διασκέδασε γεμάτος κέφι την παρέα του

ενώ την ίδια στιγμή στην Αμερική πληθαίνουν οι φωνές των γνωστικών που αναρωτιούνται τι θα γίνει στα πεδία βολής όταν τα πολεμικά ρομπότ καταφέρουν να παίρνουν αποφάσεις.

4. Η Άσλει Γκριν δεν θα έχει την τύχη να κάνει καριέρα σαν αυτή της Κρίστεν Στιούαρτ, ούτε καν της Βίνας Ασίκη. Η Άσλει Γκριν δεν θα έχει την τύχη να ζήσει μέσα στη διαύγεια ενός καθαρού πνεύματος. Η Άσλει Γκριν δεν θα αφήσει ποτέ ξανά κάποιον διαχειριστή να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα της αφού σύμφωνα με τον Άντριαν Μαγιόργκα, ανάμεσα στα χαλάσματα του σπιτιού της Άσλει που κάηκε πρόσφατα -αφήνοντας την ίδια και τον αδελφό της χωρίς στέγη για 3 ώρες και κάτι-, βρέθηκε πίπα κρακ και αυτό ήταν η μια απόλυτα λάθος πίπα της ημέρας.

5. Σήμερα, Δευτέρα, για να συνταχθείς με το εθνικό Όχι της Τρίτης, δες κάθε εχθρό από την πρωτότυπη τριλογία του Πολέμου των Άστρων να γίνεται στάχτη σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε