Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

News(b)it: Ο Ομπάμα και η εναέρια στύση της Τετάρτης…

News(b)it: Ο Ομπάμα και η εναέρια στύση της Τετάρτης…

Mπορεί η Apple να δικαιολογήσει γιατί θα πρέπει κάποιος να δώσει 4 με 5 χιλιάδες δολάρια για το smartwatch της, έστω σε χρυσή έκδοση; Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα μετά τις φήμες για την τιμολογιακή πολιτική που διερευσαν στο γαλλικό διαδικτυο.

“Ένα ρολόι είναι συλλεκτικό και μετά από μισό αιώνα. Το παλιό λογισμικό δεν μπορεί να εξασφαλίσει αναλογη διαχρονικότητα” λένε οι πολέμιου του gadget ενώ όσοι είναι κοντά σε κύκλους του Μεγάλου Μήλου κάνουν λόγο για chip που μπορεί να αντικαθίσταται κάθε φορά που η έκδοση απαιτεί αναβάθμιση. Αυτές είναι οι υποθέσεις. Ποιες οι προθέσεις; (Βusiness Insider)


H ήττα του Ομπάμα είναι σαρωτική και πολλά θα ειπωθούν για το ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. «Η δημοτικότητά του που αγγίζει το 40% θα ήταν άπιαστο όνειρο για τον πρόεδρο Ολάντ, αλλά για τα αμερικανικά δεδομένα είναι κάτι περισσότερο από μικρομεσαία» ήταν το σχόλιο της Liberation ενώ η Corriere della Sera από τη μία εκθειάζει την αντηλιπτικότητα και τα επικοινωνιακά του skills από την άλλη υπογραμίζει την απουσία ενός διοικητικού αισθητηρίου, τις όχι ισχυρές ηγετικές του ικανότητες να είναι Γεράκι. Το Ίντερνετ δεν έμεινε αμέτοχο και έτσι ο Μπαράκ έγινε η Ρόζι που καρφώνει. Μ’ ένα φακιόλι στα μαλλιά και με σηκωμένα τα μανίκια, ο μεσήλικας Πρόεδρος κραδαίνει τα μπράτσα του και παροτρύνει τους άλλους “Μπορούμε να το κάνουμε!”. Για την ιστορία, η Ρόζι καμία σχέση δεν είχε με το φεμινισμό ούτε θα μπορούσε άλλωστε.

Η Ρόζι εδώ

Ο Ρόζι εδώ

Από ένα αθώο στιγμιότυπο εδώ


Η Ριάνα της ημέρας σχολιάζει επί της ουσίας τη Νέα Τάξη Πραγματων στην Αμερική. Από το βρετανικό Esquire.

«Τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά όσο φαίνονται»

«Είναι αλήθεια ότι περιθώρια ελιγμών θα έχει πλέον ο πρόεδρος μόνο στο διεθνές επίπεδο. Στο εσωτερικό, δύσκολα θα προχωρήσουν την επόμενη διετία οι μεταρρυθμίσεις στη φορολογία, στη μετανάστευση, στην εκπαίδευση ή στις δημόσιες επενδύσεις».

«Με την αποδυνάμωση της Ουάσινγκτον, η χώρα θα γίνει πιο ομοσπονδιακή, πιο αποκεντρωμένη»


«Την κληρονομιά του Ομπάμα ας την αναζητήσουμε στην πρώτη του θητεία: η μεταρρύθμιση της υγείας και ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε στην πιο σοβαρή οικονομική κρίση των τελευταίων 80 ετών».


«Ως φιλελεύθερος και ανοιχτόμυαλος έγχρωμος, ο Μπάρακ Ομπάμα αντιπροσωπεύει πολλά από όσα αποστρέφεται ένα τμήμα της χώρας του».

«Δυστυχώς έχασε πολλούς από τους παραδοσιακούς του ψηφοφόρους, ανάμεσα στους έγχρωμους και λατινοαμερικανούς εργάτες και υπαλλήλους, που ακόμη περιμένουν τις αλλαγές που ήλπιζαν ότι θα έφερνε», σχολίασε καταληκτικά.

Μπόνους η εναέρια στύση της Τετάρτης. Αυτό είναι το πρώτο drone porn video. Το έκανε πραγματικλότητα η εταρεία Ghost+Cow από το Μπρούκλιν. Οι πρωταγωνιστές κάνουν σεξ σε απίθανα τοπία και τα ιπτάμενα μη επανδρωμένα gadget δίνουν τη δική τους εκδοχή για το πως είναι να έχεις οργασμό που σε στέλνει στοςυ εφτά ουρανούς και ακόμη παραπέρα. Το video θέλει να μας κάνει να νοιώσουμε μια αναταση όχι σαν όλες τις άλλες. Το παρουσιάζουμε γιατί αγαπάμε την τέχνη αλλά όσοι είναι εύθικτοι ή ανήλικοι μην πατήσουν play. Οι υπόλοιποι κάντε ο,τι θέλετε.

#DRONEBONING // FEATURING TAGGART AND ROSEWOOD // NSFW from GHOST+COW FILMS on Vimeo.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε