Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

News(b)it: Τι έπαθαν τα χείλη της Μπετ Μίντλερ και θα γίνει πατέρας ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ;

News(b)it: Τι έπαθαν τα χείλη της Μπετ Μίντλερ και θα γίνει πατέρας ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ;

1. H Μάιλι Σαίρους είναι ένα κορίτσι ασίγαστο, ένα κορίτσι που ξυπνάει συνειδήσεις, ένα κορίτσι που βγάζει άπειρα λεφτά γιατί πουλάει από τότε που ήταν χανα Μοντάνα μέχρι σήμερα που είναι η ξεδοντιάρα της ημέρας.

Το νέο της επιχειρηματικό πλάνο φέρει τίτλο Οδοντοστοιχίες Μπίλι Μπομπ και η Μάιλι έχει αναλάβει να προωθήσει τη νέα υπηρεσία μέσα από το προσωπικό της Instagram

ενώ υπόσχεται να φάει όλα τα κέρδη σε φτερούγες κοτόπουλου. Η Μάιλι μισεί τις κότες.

2. Είναι κάπως δύσκολο να φανταστείς έναν ακόμη ενοχλητικά τέλειο διάσημο που γίνεται πατέρας. Ο Άστον Κούτσερ είναι ένας τέτοιος. Για να κάνουν τα νέα της ημέρας ακόμη πιο σκληρά, δημοσίευμα του US Weekly θέλει τον Τζάστιν Τιμπερλεικ να έχει γονιμοποιήσει την Τζέσικα Μπιλ. Το νέο δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο, οι δύο σταρ ήδη είναι σε συζητήσεις για το ποιο από τα 27 δωμάτια θα δώσουν στο παιδί που έρχεται ενώ ο Αριελ Φοξμαν, συντάκτης του αμερικανικού Instyle που έστειλε ευχητήριο μήνυμα μέσω Instagram τώρα νοιώθει πολύ βλάκας. Επιπλέον τώρα ο λογαριασμός του είναι κλειδωμένος. Συγχαρητήρια στους Τ & Τ από όλο το NewsIt. Aς το γιορτάσουμε.

3. Ο Θεός πρέπει να κάνει οσονούπω μια αποτελεσματική καμπάνια στη Βρετανία αφού η δημοτικότητα του πέφτει συνεχώς. Σύμφωνα με την Independent σε έρευνα που αφορά στα πιστεύω 1500 ενήλικων και 500 ανήλικων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 50% των πρώτων πιστεύουν σε εξωγήινες μορφές ζωής και μόλις το ένα τέταρτο στο Θεό τον ίδιο. Τα πιτσιρίκια έχουν περισσότερο ενδιαφέρον στα πιστεύω και τα θέλω τους αφού ένα 26% πιστεύει ότι οι εξωγήινοι είναι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους, ένα 20% είναι σίγουρο ότι εχει γνωρίσει τουλάσιχτον ένα στη ζωή του ενά ένα άλλο 20% είναι απόλυτα βέβαια ότι αυτός ο εξωγήινος λέγεται Μάνα και τους ξυπνάει κάθε πρωι για το σχολικό. Κανένας μέχρι αυτή την ώρα δεν σκέφτηκε να αποκαλύψει στους Βρετανούς ότι ο Θεός είναι εξωγήινος ακόμη.

4. Διαδώστε το. Τα χάμστερ είναι οι πιο χοτ bartenders που μπορείς να γνωρίσεις στην Ιαπωνία και οι πολύ περίεργοι αυτοί συνάνθρωποι μας είναι ήδη ξετρελαμμένοι με τους μικρούς χνουδωτούς φίλους που έχουν γίνει O ΛΟΓΟΣ για να βγεις έξω και να το τερματίσεις πίνοντας 37 και κάτι Σακετίνι. Τo twitter επιβεβαιώνει την τάση.


5. Σήμερα καλό είναι να βρεθείς με έναν αγαπημένο σου άνθρωπο και να ανταλάξετε χείλη και στόματα προτού τραγουδήσετε ένα αγαπημένο κομμάτι παρέα. Όπως έκανε η Μπετ Μίντλερ και ο Τζίμι Φάλον. Τόσο απλά

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε