Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

News(b)it: Το σουτιέν της Χάλι Μπέρι και ο διαγωνισμός καβάλου!

News(b)it: Το σουτιέν της Χάλι Μπέρι και ο διαγωνισμός καβάλου!

Το Game of Thrones ανοίγει δουλειές, η Χάλι επενδύει στο στηθόδεσμο, ο Τζόνας στον καβάλο και ο Ντόναλντ Τραμπ έρχεται στα συγκαλά του για πρώτη φορά στα ενήλικα χρόνια του.

1. To Game of Thrones είναι μια σειρά με φανατικούς οπαδούς, φανατικούς οπαδούς και φανατικούς οπαδούς επίσης. Τώρα αυτές οι τρεις κατηγορίες που μοιάζουν ύποπτα μεταξύ τους θα δικαιωθούν αφού η τηλεοπτική σειρά που γράφει ιστορία σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο γιατί μπορεί, θα βγάλει την Ισπανία από την κριση μια ώρα, δύο, ίσως και κάτι παραπάνω νωρίτερα. Όταν η ισπανική εταιρεία παραγωγής Fresco Film έβαλε αγγελία ότι ψάχνει 600 κομπάρσους για τα γυρίσματα του GoT, 86.000 άνθρωποι κατέκλυσαν το χώρο της οντισιόν. Επιπλέον η απόφαση της παραγωγής να νοικιάσει για τα γυρίσματά της το παλάτι του Alcázar στη Σεβίλλη σημαίνει ότι η δημοτικότητα της σειράς πολύ εύκολα θα φέρει αύξηση της τάξης του 15% στον τουρισμό. Για να έχετε μια τάξη μεγέθους κύριε Βουλευτή το ευλογημένο σίριαλ περσι έδωσε ώθηση ύψους 32 εκατ. δολαρίων στη Βόρεια Ιρλανδία, που είναι ο βασικός τόπος των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν του χρόνου, καμία μέρα (Uproxx)

2. O Nικ Τζόνας είναι ο Μαρκ Γουόλμπεργκ της νέας γενιάς και σε αυτό ακριβώς το σημείο αν είσαι γυναίκα σγυνεχίζεις να διαβάζεις. Αν είσαι άντρας, δες με διακριτικό τρόπο τι φοράς κάτω από το παντελόνι σου. Μπόξερ; Ανήκεις στο 49,7% που προτιμά την άνεση και το ευάερο στοιχείο των μπόξερ. Εαν φοράς σλιπ, ίσως είσαι πιο αθλητικός ή νομίζεις ότι είσαι πιο αθλητικός τύπος. Εαν ωστόσο είσαι σε εκείνο το 2,9% που δε φοράει καθόλου εσώρουχο και αυνανίζεται πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες δυο κατηγορίες, να υποβάλεις την παραίτηση σου και να δώσει τη θέση εργασίας σου σε κάποιον που δεν έχει επιδέξια χέρια όσο εσύ (socialitelife).

Μπόνους 1: Καβάλος τίνος είσαι εσύ; Ένα παιχνίδι για σένα και την παρέα σου

3. H απάντηση του Κάρλ Πιστόριους στον Ντόναλντ Τραμπ όταν ο επιχειρηματίας και εξαιρετικά πάμπλουτος σχολίασε αρνητικά την πενταετή ποινή κάθειρξης που ελαχιστοποιείται μέρα με τη μέρα ήταν «τα χρήματα δεν θα σε σώσουν» και πως «είναι η ώρα να σκεφτείς και την αιωνιότητα». Ο αδελφός του Όσκαρ/δολοφόνου/σάπιο/πλάσμα/εντελώς δεν ήξερε ότι αυτό σημαίνει ΠΟΛΕΜΟ και κάπως έτσι ο Ντόναλντ Τραμπ για μια φορά στη ζωή του μου είναι συμπαθής. Για 10 δεύτερα το πολύ. Η μάχη συνεχίζεται (Instagram)

4. «Από τότε που αναπτύχθηκε το στήθος μου, άρχισα να φοράω σουτιέν 24 ώρες το 24ωρο. Η μαμά μου μού είχε πει να φοράω πάντα σουτιέν για να μην χαλαρώσει νωρίς το στήθος μου. Το κάνω σε όλη μου τη ζωή και σήμερα δείχνουν πολύ όμορφα εξαιτίας αυτού του μυστικού!» είπε η Χαλι Μπέρι στη Vogue για να προωθήσει το προιόν της. Τα σουτιέν γαλλικής προέλευσης με έτος ίδρυσης το 1932 που η πολιτογραφημένη Παριζιάνα μετά το γάμο της με τον Μαρτίνεζ Χάλι ανακάλυψε ήδη προωθούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες που οι γυναίκες δεν κάνουν ότι οι Γαλλίδες. «Ανανεώνουν συνεχώς τα εσώρουχά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι και να πάνε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου, να τους βγάλουν τα ρούχα και να μη φοράνε υπέροχα εσώρουχα» είπε η επιχειρηματίας, συνιδιοκτήτρια και ενδεχομένως σχεδιάστρια ενός προιόντος που σήμερα μας απασχόλησε πολύ.

Μπόνους 2: Γυναικεία επιχειρηματικότητα, κανένα τρολάρισμα πλέον

5. Αντί επιλόγου, σήμερα Παρασκευή, μην πάρεις ομπρέλα για να τραγουδήσεις εκεί έξω. Είναι πιο όμορφα έτσι

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε