Κόσμος

Νιγηρία: Αφέθηκαν ελεύθερες εκατοντάδες μαθήτριες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκατοντάδες έφηβες μαθήτριες, οι οποίες είχαν απαχθεί την Παρασκευή στο οικοτροφείο τους στην πόλη Τζανγκίμπε, στη βορειοανατολική Νιγηρία, αφέθηκαν ελεύθερες το πρωί της Τρίτης.

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της πολιτειακής κυβέρνησης στη Ζαμφάρα, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης Δρ. Μπέλο Ματαουάλε.

«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι τα κορίτσια αυτά αφέθηκαν ελεύθερα. Μόλις έφθασαν στην έδρα της κυβέρνησης και είναι καλά στην υγεία της», είπε ο αξιωματούχος σε δημοσιογράφο του πρακτορείου, που μπόρεσε να δει τις μαθήτριες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: 70.000 αστυνομικοί επί ποδός για τις διαδηλώσεις του Σαββάτου – «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τίποτα»
«Ρίξτε μια ματιά στα social media: έχουν γίνει εκκλήσεις από την άκρα Αριστερά για στοχοποίηση δημόσιων κτιρίων. Δεν μιλάμε για ειρηνική διαδήλωση», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Νουνιέζ
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Λοράν Νουνιέζ