Κόσμος

Νιγηρία: Αφέθηκαν ελεύθερες εκατοντάδες μαθήτριες

Εκατοντάδες έφηβες μαθήτριες, οι οποίες είχαν απαχθεί την Παρασκευή στο οικοτροφείο τους στην πόλη Τζανγκίμπε, στη βορειοανατολική Νιγηρία, αφέθηκαν ελεύθερες το πρωί της Τρίτης.

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της πολιτειακής κυβέρνησης στη Ζαμφάρα, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης Δρ. Μπέλο Ματαουάλε.

«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι τα κορίτσια αυτά αφέθηκαν ελεύθερα. Μόλις έφθασαν στην έδρα της κυβέρνησης και είναι καλά στην υγεία της», είπε ο αξιωματούχος σε δημοσιογράφο του πρακτορείου, που μπόρεσε να δει τις μαθήτριες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ayla Kara: Λιποθύμησε στην κηδεία ο σύζυγος της καθηγήτριας που σκοτώθηκε στο μακελειό στην Τουρκία – Σπαρακτικές στιγμές
Ο Ραμαζάν Καρά κατέρρευσε μπροστά στο φέρετρο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από διασώστες - Μητέρα τριών παιδιών η 56χρονη εκπαιδευτικός, έφερε τρία τραύματα από σφαίρες
Συντετριμμένος ο σύζυγος της καθηγήτριας Ayla Kara