Κόσμος

Η Νικόλ Κίντμαν τρέλανε τουρίστες! Τους έπιασε κουβέντα πριν τα Όσκαρ [vid]

Σε πολύ καλή διάθεση φαίνεται πως ήταν η Νικόλ Κίντμαν λίγο πριν από τα Όσκαρ. Σταμάτησε και χαιρέτησε ανυποψίαστους τουρίστες στο Χόλιγουντ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι έκπληκτοι τουρίστες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν σταμάτησε και τους χαιρέτησε από τη λιμουζίνα της η Νικόλ Κίντμαν. “Γεια σας! Τι κάνετε σε αυτό το λεωφορείο” τους ρώτησε αρχικά η διάσημη ηθοποιός.

“Σε αγαπώ! Είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα” της είπε θαυμάστριά της που δεν πίστευε στα μάτια της. “Είσαι πολύ όμορφή” σχολίασε κάποιος άλλος, με τη Νικόλ Κίντμαν να τους λέει πως δεν έχει ετοιμαστεί ακόμα για τα Όσκαρ.

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Νικόλ Κίντμαν

Η ξενάγηση στο Χόλιγουντ είναι σίγουρο πως θα μείνει αξέχαστη σε όσους επέβαιναν, με τη Νικόλ Κίντμαν να ανεβάζει βίντεο από τη συνάντησή τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα απαντά στις δηλώσεις Ζακαράια για ελλείψεις σε τουαλέτες στη χώρα: «Να μας επισκέπτεται πιο συχνά»
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιτι Ζακαράια, που έζησε στην Κίνα στις αρχές της δεκαετίας του 2010, δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε χθες (15.10.2026) ότι εκείνη την εποχή η Κίνα δεν είχε «κανονικές τουαλέτες»
Κέιτι Ζακαράια
Μήνυμα στήριξης της ΕΕ στην Ουκρανία: «Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς – Καμία άρση στις ρωσικές κυρώσεις»
«Δεν βλέπουμε ενδείξεις από τη ρωσική πλευρά ότι είναι έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα», ανέφερε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Αντόνιο Κόστα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Επιστολή του 10χρονου γιου του Γιαχία Σινουάρ: «Αγαπημένε μου μπαμπά, θέλω να πυροβολώ τους Εβραίους με καλάσνικοφ»
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει η βρετανική Telegraph εντοπίστηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Ράφα μετά τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Χαμάς τον Οκτώβριο του 2024
Ο Γιαχία Σινουάρ με τον γιο του σε μικρότερη ηλικία