Κόσμος

Η Νικόλ Κίντμαν τρέλανε τουρίστες! Τους έπιασε κουβέντα πριν τα Όσκαρ [vid]

Σε πολύ καλή διάθεση φαίνεται πως ήταν η Νικόλ Κίντμαν λίγο πριν από τα Όσκαρ. Σταμάτησε και χαιρέτησε ανυποψίαστους τουρίστες στο Χόλιγουντ.

Οι έκπληκτοι τουρίστες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν σταμάτησε και τους χαιρέτησε από τη λιμουζίνα της η Νικόλ Κίντμαν. “Γεια σας! Τι κάνετε σε αυτό το λεωφορείο” τους ρώτησε αρχικά η διάσημη ηθοποιός.

“Σε αγαπώ! Είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα” της είπε θαυμάστριά της που δεν πίστευε στα μάτια της. “Είσαι πολύ όμορφή” σχολίασε κάποιος άλλος, με τη Νικόλ Κίντμαν να τους λέει πως δεν έχει ετοιμαστεί ακόμα για τα Όσκαρ.

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Νικόλ Κίντμαν

Η ξενάγηση στο Χόλιγουντ είναι σίγουρο πως θα μείνει αξέχαστη σε όσους επέβαιναν, με τη Νικόλ Κίντμαν να ανεβάζει βίντεο από τη συνάντησή τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυση κατά των ΗΠΑ κατέθεσε οικογένεια ψαρά που σκοτώθηκε από αμερικανικό πλήγμα στην Καραϊβική – Κατηγορούν την κυβέρνηση Τραμπ
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις σε περισσότερα από 20 πλοία στην περιοχή, σκοτώνοντας τουλάχιστον 83 άτομα
Η στιγμή που σκάφος στην Καραϊβική Θάλασσα δέχεται αμερικανικό πλήγμα
Στίβεν Ντάουνινγκ: Πέθανε από σήψη ο παραγωγός του ΜακΓκάιβερ στα 87 του
Ο Ντάουνινγκ ξεκίνησε ως αξιωματικός στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα τηλεοπτικού παραγωγού και σεναριογράφου, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην αστυνομία
Στίβεν Ντάουνινγκ