Κόσμος

Η Νικόλ Κίντμαν τρέλανε τουρίστες! Τους έπιασε κουβέντα πριν τα Όσκαρ [vid]

Σε πολύ καλή διάθεση φαίνεται πως ήταν η Νικόλ Κίντμαν λίγο πριν από τα Όσκαρ. Σταμάτησε και χαιρέτησε ανυποψίαστους τουρίστες στο Χόλιγουντ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι έκπληκτοι τουρίστες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν σταμάτησε και τους χαιρέτησε από τη λιμουζίνα της η Νικόλ Κίντμαν. “Γεια σας! Τι κάνετε σε αυτό το λεωφορείο” τους ρώτησε αρχικά η διάσημη ηθοποιός.

“Σε αγαπώ! Είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα” της είπε θαυμάστριά της που δεν πίστευε στα μάτια της. “Είσαι πολύ όμορφή” σχολίασε κάποιος άλλος, με τη Νικόλ Κίντμαν να τους λέει πως δεν έχει ετοιμαστεί ακόμα για τα Όσκαρ.

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Νικόλ Κίντμαν

Η ξενάγηση στο Χόλιγουντ είναι σίγουρο πως θα μείνει αξέχαστη σε όσους επέβαιναν, με τη Νικόλ Κίντμαν να ανεβάζει βίντεο από τη συνάντησή τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία