Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Νμτίτρι Πεσκόφ: Τον… καίνε τα παιδιά του!

Νμτίτρι Πεσκόφ

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου, Νμτίτρι Πεσκόφ, δέχθηκε ερωτήματα για την επαγγελματική δραστηριότητα των παιδιών του. Και αυτά ήταν… καυτά.

Όλα έγιναν κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης προς τους δημοσιογράφους. Μπορεί να τέθηκαν ερωτήματα για ζητήματα εξωτερικής και εσωτερικής επικαιρότητας, ωστόσο το… ζουμί ήταν αλλού! Ο εκπρόσωπος του Νμτίτρι Πεσκόφ πέρασε δύσκολες στιγμές σχετικά με τα παιδιά του…

Αμαρτίες… τέκνων, παιδεύουσι Ντμίτρι Πεσκόφ!

Κυρίως τα ερωτήματα αφορούσαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που προώθησε στα μμε ο ηγέτης της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι. Αυτά αφορούσαν στον γιό του από τον πρώτο του γάμο Νικολάι Τσόουλς. Φέρεται ότι κυκλοφορεί στην Μόσχα με πολυτελή αυτοκινήτα και ζει σαν μεγιστάνας χωρίς ωστόσο να έχει καμία επαγγελματική δραστηριότητα.

Δεν τα είδα (τα δημοσιεύματα -σ.σ.) και δεν προτίθεμαι να τα δω, αλλά μου τα περιέγραψαν συνάδελφοί μου. Δεν προτίθεμαι να συζητήσω με κανέναν θέματα που αφορούν την οικογένεια μου και να δεχθώ τα όσα γράφονται (γι αυτά ) από τον οποιονδήποτε“. Αυτή ήταν η (όχι και τόσο πειστική) απάντηση του Νμτίτρι Πεσκόφ…

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για την κοινωνική δραστηριότητα της κόρης του Ελιζαβέτας, ο Πεσκόφ παραδέχθηκε ότι την αντιμετωπίζει “με προσοχή” . “Πράγματι, η ίδια συνεργαζόταν με την κοινωνική οργάνωση, η οποία ασχολείται με ζητήματα ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τίποτα περισσότερο“. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη συνεργασία που είχε με την εν λόγω οργάνωση η επιχειρηματική Ένωση του επιχειρηματία Ουμάρ Τζαμπραΐλοφ που σνελήφθη σήμερα από την αστυνομία επειδή πυροβολούσε στο ξενοδοχείο που διέμενε στο κέντρο της Μόσχας, ο Πεσκόφ, είπε ότι η κόρη του “δεν είχε κανένα εργοδότη”.

Η Ελιζαβέτα Πεσκόβα στις 23 Ιουνίου διορίστηκε σύμβουλος αμισθί του προέδρου της Ένωσης επιχειρηματιών για την ανάπτυξη της πατριωτικής επιχειρηματικότητας “Αβάντι”, με αρμοδιότητα την προώθηση του επιχειρείν στην νέα γενιά της Ρωσίας. Η Πεσκόβα διατυπώνει συστηματικά τις απόψεις της πάνω σε διάφορα ζητήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μπλογκς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις