Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νόμιζε ότι πάει σε φωτογράφιση και τελικά… την πουλούσαν στο ίντερνετ [pics]

Νόμιζε ότι πάει σε φωτογράφιση και τελικά… την πουλούσαν στο ίντερνετ [pics]

Έναν εφιάλτη έζησε μια Βρετανίδα μοντέλο, η οποία απήχθη στο Μιλάνο. Το μοντέλο έπεσε θύμα απάτης, καθώς πίστευε ότι θα πήγαινε σε κάποια φωτογράφιση, και τελικά βρέθηκε να… πωλείται στο ”σκοτεινό” διαδίκτυο για 300.000 ευρώ.

Δράστης ήταν ο Λούκας Χέρμπα, έναν Πολωνός 30 ετώ, ο οποίος νάρκωσε την 20χρονη με κεταμίνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μοντέλο πήγε σε ένα εκταταλελειμένο κατάστημα πιστεύοντας ότι πρόκειται για φωτογράφιση, αν’αυτού όμως δέχτηκε την ένεση που την άφησε αναίσθητη, ο οποίος της πέρασε χειροπέδες και την έβαλε σε μια… βαλίτσα.

Στην συνέχεια την μετέφερε με αυτοκίνητο σε μια φάρμα 120 χιλιόμετρα έξω από το Μιλάνομ ενώ ζητούσε 50.000 λύτρα για να την απελευθερώσει, απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει. Μάλιστα την είχε βγάλει και σε… δημοπρασία στο ”σκοτεινό” ίντερνετ για 300.000 ευρώ.

Οι αρχές αναφέρουν επίσης ότι ήταν πιθανό να την άφηναν ελεύθεροι,επειδή η κοπέλα έχει παιδί 2 ετών και οι κανόνες μεταξύ των απαγωγέων απαγορεύουν την αρπαγή μητέρων.

Όπως καταγγέλει το μοντέλο, ο Χερμπα είχε και συνεργό. Ο Χέρμπα συνελήφθη τελικά επ’ αυτοφώρω ενώ ”συνόδευε” την άτυχη κοπέλα.

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Χέρμπα ανήκει στην οργάνωση απαγωγέων ”Μαύρος Θάνατος”, η οποία κάνει τις δουλειές της μέσω των αθέατων διαδρόμων του διαδικτύου.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις