Κόσμος

Νότια Κορέα: Σύγκρουση πολεμικών αεροσκαφών – 3 νεκροί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο διθέσια εκπαιδευτικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα στην Νότια Κορέα, σπάνιο δυστύχημα με συνέπεια, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, να χάσουν τη ζωή τους τρεις χειριστές και να τραυματιστεί ο τέταρτος.

Η σύγκρουση των δύο αεροσκαφών KT-1 έγινε κοντά στην βάση τους, στην πόλη Σάτσαν (νοτιοανατολικά), στις 13:35 (τοπική ώρα· 07:35 ώρα Ελλάδας), ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Κορέας σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Οι τρεις από τους πιλότους σκοτώθηκαν και ο τέταρτος τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με αξιωματικό της πυροσβεστικής ο οποίος μίλησε στο νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Στον τόπο της συντριβής επιχειρούν πάνω από 30 πυροσβέστες και μέλη σωστικών συνεργείων, κατά το Γιονάπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο «Diddy» κατονομάζεται στη λίστα των μαρτύρων στη δίκη για τη δολοφονία του Tupac
Η εισαγγελία συνέδεσε τον ισχυρό άντρα της μουσικής βιομηχανίας και κατηγορούμενου για σεξουαλικά εγκλήματα με τον Ντουέιν «Keffe D» Ντέιβις που κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την δολοφονία του θρυλικού ράπερ
Tupac και Sean Diddy Combs
Νεκροί σε τροχαίο στην Γαλλία ο παραγωγός ταινιών Νικολά Αλτμάγιερ και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οίκου Dior, Ματίλντ Φαβιέ
Η Ματίλντ Φαβιέ ήταν επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του οίκου Dior και ο Νικολά Αλτμάγιερ, ο σύντροφός της, ήταν γνωστός για την παραγωγή των γαλλικών ταινιών «OSS 117», «Alpha» και «Monsieur Aznavour»
Ο Νικολά Αλτμάγιερ, και η Ματίλντ Φαβιέ στην πρεμιέρα της ταινίας «Bitter Christmas» στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, στη νότια Γαλλία