Κόσμος

Νότια Κορέα: Σύγκρουση πολεμικών αεροσκαφών – 3 νεκροί

Δύο διθέσια εκπαιδευτικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα στην Νότια Κορέα, σπάνιο δυστύχημα με συνέπεια, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, να χάσουν τη ζωή τους τρεις χειριστές και να τραυματιστεί ο τέταρτος.

Η σύγκρουση των δύο αεροσκαφών KT-1 έγινε κοντά στην βάση τους, στην πόλη Σάτσαν (νοτιοανατολικά), στις 13:35 (τοπική ώρα· 07:35 ώρα Ελλάδας), ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Κορέας σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Οι τρεις από τους πιλότους σκοτώθηκαν και ο τέταρτος τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με αξιωματικό της πυροσβεστικής ο οποίος μίλησε στο νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Στον τόπο της συντριβής επιχειρούν πάνω από 30 πυροσβέστες και μέλη σωστικών συνεργείων, κατά το Γιονάπ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Νέος ισχυρός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στη Καμτσάτκα – Σε συναγερμό οι αρχές
Σεισμός μεγέθους 7,8 Ρίχτερ έπληξε την Παρασκευή τη χερσόνησο Καμτσάτκα, στη ρωσική Άπω Ανατολή, προκαλώντας προειδοποιήσεις για τσουνάμι – Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές
Χάρτης του σεισμού στην Άπω Ανατολή στη Ρωσία
Γαζα: Συνεχείς βομβαρδισμοί και χιλιάδες εκτοπισμένοι – «Θα είναι μακρύς ο πόλεμος» λέει ο Ισραηλινός πρέσβης στον ΟΗΕ
Βομβαρδισμοί, μαζική φυγή αμάχων και νοσοκομεία στα πρόθυρα κατάρρευσης: η Γάζα βιώνει νέα κλιμάκωση, ενώ το Ισραήλ δηλώνει ότι θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο της ασφάλειας μακροπρόθεσμα χωρίς να καταλάβει το έδαφος
Βομβαρδισμοί στη Γάζα