Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντάισελμπλουμ: Ανελέητο τρολάρισμα από Έλληνες για την πανωλεθρία

Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι Εργατικοί του Γερνούν Ντάισελμπλουμ καταποντίστηκαν στις ολλανδικές εκλογές και από τις 38 έδρες που είχαν πάει το 2012 “έπεσαν” στις 9. Που σημαίνει ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, αν παραμείνει, δεν θα είναι καν βουλευτής. Και φαίνεται πως αυτό, το περίμεναν πολλοί για να… πανηγυρίσουν!

Από την πρώτη στιγμή που τα exit polls έδειξαν ότι οι Εργατικοί θα σημειώσουν τη χειρότερη επίδοση στην ιστορία των ολλανδικών εκλογών, στο twitter στήθηκε ένα… μεγάλο πάρτι και ξεκίνησε το χωρίς έλεος τρολάρισμα του Γερούν Ντάισελμπλουμ. Όχι μόνο από τους Ολλανδούς αλλά κυρίως από… Έλληνες χρήστες!

Ο Ντάισελμπλουμ έκανε το… λάθος να τουιτάρει για το αποτέλεσμα: «Ένα πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα για το κόμμα μου. Αλλά η πλειοψηφία των ψηφορόρων απέρριψε τους ακραίους λαϊκιστές. Το οποίο δίνει ελπίδα για το μέλλον» έγραψε.

Τι το ήθελε όμως; Η πανωλεθρία του κόμματός του δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους Ολλανδούς ψηφοφόρους.

Αλλά εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι το… τι έγινε κάτω από το tweet του Ντάισελμπλουμ από Έλληνες χρήστες, που θυμήθηκαν την… αλησμόνητη συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών, το πλαστό του πτυχίο και πολλά πολλά άλλα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε