Σάββατο, 18 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ντάλας – Ντοκουμέντο φρίκης! Ένοπλος εκτελεί πισώπλατα αστυνομικό

Ντάλας – Ντοκουμέντο φρίκης! Ένοπλος εκτελεί πισώπλατα αστυνομικό

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ! Είναι η στιγμή που αστυνομικός στο Ντάλας προσπαθεί να αιφνιδιάσει έναν από τους δράστες αλλά εκείνος καταφέρνει να τον πυροβολήσει πισώπλατα!

Ένα (ακόμη) ντοκουμέντο φρίκης από την τρομοκρατική επίθεση ή καλύτερα τον εμφύλιο πόλεμο, όσο βαρύ κι αν ακούγεται αυτό, που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ. Και δυστυχώς έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά κανείς, ειδικά ο Μπαράκ Ομπάμα, δεν έκανε τίποτα!

Ένας άνδρας με όπλο στα χέρια, πυροβολεί συνεχώς. Κρύβεται πίσω από μια κολόνα και συνεχίζει. Ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίζεται ένας άνδρας. Φαίνεται να φορά στολή αστυνομικού. Το σοκαριστικό video έχει καταγραφεί από πολίτη που βρισκόταν σε μπαλκόνι διαμερίσματος ακριβώς απέναντι από το σημείο.

Ο αστυνομικός προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον ένοπλο άνδρα. Αλλά εκείνος τον αντιλαμβάνεται, γυρίζει από την αντίθετη πλευρά και τον πυροβολεί πισώπλατα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ο αυτόπτης μάρτυρας της εκτέλεσης, Ισμαέλ Ντετζίζους είπε στο CNN πως ο ένοπλος δεν σταμάτησε να πυροβολεί όταν ο αστυνομικός έπεσε στο έδαφος. Τον πυροβόλησε τουλάχιστον 3-4 φορές ακόμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε