Κόσμος

Ντέιτον: “Μέσα σε δευτερόλεπτα εξουδετερώσαμε τον δράστη…”! video

Τις τραγικές στιγμές του μακελειού στην πόλη Ντέιτον του Οχάιο περιγράφει η δήμαρχος, Ναν Γουέιλι. Παρότι η αστυνομία εξουδετέρωσε τον δράστη σε δευτερόλεπτα, εκείνος πρόλαβε να σκοτώσει εννέα ανθρώπους και να τραυματίσει 27.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως υποστήριξε η δήμαρχος του Ντέιτον, ο μακελάρης του αιματηρού επεισοδίου εξουδετερώθηκε “σε λιγότερο από ένα λεπτό” από την αστυνομία, όμως είχε τη δυνατότητα στην ελάχιστη τούτη διάρκεια να σκοτώσει εννέα ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους 27.

“Σε λιγότερο από ένα λεπτό οι αστυνομικοί βρέθηκαν επί τόπου και εξουδετέρωσαν τον δράστη”, πρόσθεσε η Ναν Γουέιλι, προσθέτοντας πως από τους 27 τραυματίες, οι 15 πήραν ήδη εξιτήριο.

Ντέιτον: Η στιγμή που ο μακελάρης γεμίζει πτώματα τον δρόμο – Σοκαριστικό βίντεο

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και τράβηξε περαστικός από το σημείο, δείχνει τον δρόμο όπου άνοιξε πυρ ο δράστης. Ακούγονται ξεκάθαρα πυροβολισμοί απανωτοί, με τον άνθρωπο που τραβά το βίντεο να είναι συγκλονισμένος και να αναφωνεί “oh f@@k”. Μετά από λίγο φαίνονται και άνθρωποι που τρέχουν πανικόβλητοι μα σωθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κλιματική αλλαγή είναι σεξιστική, προειδοποιούν ΜΚΟ – «Όταν χτυπούν οι ξηρασίες, οι γυναίκες είναι αυτές που τρώνε λιγότερο»
Κάθε αύξηση 1° Κελσίου της παγκόσμιας θερμοκρασίας συνδέεται με αύξηση 4,7% της ενδοοικογενειακής βίας, επεσήμανε τον Απρίλιο του 2025 έρευνα της Initiative Spotlight
κλιματική αλλαγή
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην Κίνα για συνάντηση με Σι Τζινπίνγκ: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα»
Η πιο πιεστική ανησυχία είναι να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν και πάλι τα Στενά του Ορμούζ, απ΄όπου διέρχεται η μισή ποσότητα αργού πετρελαίου της Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Σι Τζινπίνγκ
NYT: Το Ιράν έχει αποκαταστήσει 30 από τις 33 πυραυλικές του εγκαταστάσεις κατά μήκος  των Στενών του Ορμούζ
Η Τεχεράνη έχει καταφέρει να επανακτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των πυραυλικών της εγκαταστάσεων, όπως επίσης στους εκτοξευτές και τις υπόγειες υποδομές της.
Πύραυλος